Sh-Rodemectin Spot On

Sh-Rodemectin Spot On
În curs de schimbare a aspectului ambalajului

Sh-Rodemectin Spot On este util pentru tratarea infecțiilor cauzate de nematode și ectoparaziti care se hrănesc cu fluide corporale în cazul animalelor mici.

detalii despre produs
Preț brut: de la 43.68 Lei
Evaluare: 4.8 / 107 Citirea tuturor părerilor (0)
Sh-Rodemectin Spot On 5 ml

Sh-Rodemectin Spot On 5 ml

5 ml
Preț: 43.68 Lei
0.45 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Sh-Rodemectin Spot On este util pentru tratarea infecțiilor cauzate de nematode și ectoparaziti care se hrănesc cu fluide corporale în cazul animalelor mici.

Denumirea componentelor:

Agenți: ivermectin 10,0 mg

2. Specii țintă:

Dihor, cobai, pocușor de guineea, hamster, iepure, șoarece, șobolan, șarpe, șopârlă.

3. Indicații:

Pentru tratamentul nematodelor și a infecțiilor cauzate de ectoparaziți care se hrănesc cu fluide corporale.

4. Dozaj pentru speciile țintă:

Doza: 1 picătură conține 0,2mg ivermectin.

Dihor:

În cazul Otodectes cynotis, după curățarea canalului auditiv extern, instilați 2 picături pe ureche și repetați procedura la fiecare 2 zile. În cazul scabiei pielii sau a picioarelor (Sarcoptes scabiel), după ce crustele au fost îndepărtate, 5 picături / kg se aplică pe piele după ce părul a fost scos, iar tratamentul se repetă după două săptămâni. Pentru alte tratamente împotriva paraziților interni, doza trebuie să fie de 5 picături (1 mg) / kg și apoi tratamentul trebuie repetat după 14.

Cobai, hamster auriu:

Scabie (Sacoptes, Noloedres) resp. în cazul păduchilor, o doză de 4 picături / kg se aplică pe piele după separarea părului și tratamentul se repetă de 2-3 ori după o pauză de 7 zile.

Șoarece:

În caz de infecție cu acarieni sau viermi cu coadă ascuțită, dizolvați 1 picătură de preparat în 2,5 dl de apă potabilă. Continuați să dați apa medicamentată timp de 4 zile, apoi după o pauză de 3 zile, repetați tratamentul de 2-3 ori. O soluție proaspătă ar trebui pregătită zilnic.

Şobolan:

În caz de infecție cu acarieni sau viermi cu coadă ascuțită, dizolvați 3 picături de preparat în 2,5 dl de apă potabilă. Continuați să dați apa medicamentată timp de 4 zile, apoi după o pauză de 3 zile, repetați tratamentul de 2-3 ori. O soluție proaspătă ar trebui pregătită zilnic.

În cazul șoarecilor și șobolanilor, după curățarea și dezinfectarea cuștilor, animalele pot fi, de asemenea, tratate ca soluție spray, după cum urmează: 10 picături de preparat / 20 ml apă, apoi pulverizați animalele cu un nebulizator puternic (1-2 pompe sunt suficiente) în fiecare zi timp de o săptămână . Pregătiți zilnic o soluție proaspătă. Spray-ul îmbracă părul, nu-l udă. Toxic pentru șoareci și șobolani nou-născuți. Nu tratați animale cu vârsta mai mică de 10 zile.

Iepure:

După ce ați îndepărtat părul, aplicați produsul pe pielea animalului la o doză de 2 picături / kg.

Șarpe, șopârlă:

În caz de infecție cu nematode, produsul trebuie aplicat pe pielea sau gura animalului o doză de 2 picături / kg. În cazul infecției cu paraziți externi, animalul este pulverizat cu un amestec de 10 picături / 20 ml de apă cu un pulverizator puternic atomizat zilnic timp de o săptămână.

5. Utilizare sugerată:

Produsul nu este eficient pentru ouăle ectoparaziților, astfel încât tratamentul trebuie repetat luând în considerare timpul de eclozare a ouălor. Pentru a eradica nematodele din turme, toate animalele trebuie tratate la fiecare trei săptămâni timp de șase luni.

În toate cazurile, se recomandă curățarea și dezinfectarea temeinică a mediului animalului.

6. Contraindicații:

A nu se utiliza la animale cu vârsta mai mică de 10 zile! A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți sau purtători.

Siguranța medicamentului veterinar nu a fost stabilită în timpul gestației și alăptării. Se folosește numai în timpul sezonului de reproducere și imediat înainte de acesta, dacă tratamentul poate fi efectuat fără ruperea efectivului.

7. Efecte secundare:

Pot apărea salivații, tremurături musculare, defecații frecvente și urinare. Dacă apar reacții adverse, discutați cu medicul veterinar.

8. Perioada de așteptare:

Animalele producătoare de alimente nu trebuie tratate cu produsul.

9. Precauții speciale pentru depozitare:

Nu lăsați produsul medicinal veterinar la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra într-un loc uscat sub 15 ° C-25 ° C. Termen valabilitate: 2 ani

A se utiliza numai în termenul indicat pe ambalaj.

10. Avertismente speciale Interacțiuni medicamentoase și alte interacțiuni:

A nu se utiliza în combinație cu alte antihelmintice sistemice.

11. Supradozaj (simptome, proceduri de urgență, antidoturi):

Nu depășiți cantitatea specificată! În caz de supradozaj sever, pot apărea somnolență, căscat, nesiguranță și oacazional moarte. Nu se cunoaște niciun antidot specific. Supradozajul ușor cauzează slăbiciune și vărsături, iar aceste simptome dispar în câteva zile.

12. Măsuri de siguranță pentru persoana care manipulează animalul:

Evitați contactul cu pielea utilizatorului. Dacă pătrunde pe piele, spălați-l cu multă apă. Se spală bine după tratament. Spălați-vă bine mâinile după tratament. Trebuie respectate reglementările generale de siguranță.

13. Considerații privind eliminarea

Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deșeuri derivate din astfel de medicamente veterinare trebuie eliminate în conformitate cu cerințele locale. Produsul nu trebuie lăsat să intre în apele naturale, deoarece dăunează peștilor și altor organisme acvatice.

14. Data ultimei aprobări a instrucțiunilor de utilizare:

26 august 2013

15. Număr de înregistrare:

014/2006 / ÁOGYTI

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR