Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Agroferm
Baldo
Biogance
Ferplast
Flamingo
FURminator
Gimborn
Gimpet
Humac
Immunovet
JR Farm
Mark & Chappel
Panzi
Protexin
Re-pet-a
Sh
Versele Laga
Vitakraft
mai mult...
Special
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Igienă bucală
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Decizia de a avea un iepure este cu adevărat una specială. Este important să vă gândiți cum să începeți totul cum trebuie.

Dacă pisicile și câinii au nevoie de puține accesorii, iepurii au nevoie de mai multe articole pentru a se simți cu adevărat bine. Fiind animale de pradă în sălbătice, este important să îi ajutați să se simtă confortabil și în siguranță în casa dumneavoastră.

Înainte de a vă aduce noul membru al familiei acasa, vă recomandăm să aveți totul pregătit. Veți dori să pregătiți totul și să fiți gata de utilizare.  

Aranjarea cu succes a habitatului iepurașului presupune să aveți la dispoziție o gamă de produse de calitate pentru iepuri și accesorii pentru iepuri. În oferta Petissimo veți regăsi o mulțime de produse pentru ierpuri, de la hrană pentru iepuri până la produse pentru amenajarea cuștilor pentru iepuri, plus toate produsele esențiale de care aveți nevoie pentru a-i menține fericiți și sănătoși.

Odată de ce ați ales locul cuștii pentru iepurele dvs., va trebui să configurați cușca iepurașului dvs., unde să bea, unde să mănânce, să doarmă, să se cuibărească și să-și facă nevoile. Dozatoarele de apă pentru iepuri montate în cușcă sunt modalitatea preferată de a da apă, dar puteți folosi boluri atât pentru apă, cât și pentru mâncare pentru iepuri.

De asemenea, puteți așeza și un suport pentru fân gustos, dar va trebui să puneți și un așternut proaspăt pentru iepure, ideal pentru cuibărit sau o ascunzătoare, astfel încât iepurașul să se poată ascunde și să doarmă liniștit. Iepurașii au nevoie, de asemenea, de jucării pentru iepuri pentru a combate plictiseala, împreună cu o mulțime de lucruri de ronțăit, cum ar fi jucăriile de mestecat, astfel încât dinții să rămână sănătoși.

La Petissimo veți găsi, de asemenea, și articole de îngrijire de care aveți nevoie pentru iepuraș, cum ar fi șampon pentru iepure. Din magazinul nostru online nu lipsesc suplimentele nutritive pentru iepuri sau soluții antiparazitare pentru iepuri.

Cumpărați tot ce aveți nevoie pentru a vă păstra iepurașul răsfățat de la Petissimo.

mai mult...