Versele Laga Cavalor SuperforceVersele Laga Cavalor SuperforceVersele Laga Cavalor Superforce
Versele Laga Cavalor Superforce
Versele Laga Cavalor Superforce

Versele Laga Cavalor Superforce

Cavalor Superforce este un amestec de inalta calitate special pentru cai extrem de activi de concurenta.

detalii despre produs
Preț brut: de la 207.09 Lei
Versele Laga Cavalor Superforce 20 kg

Versele Laga Cavalor Superforce 20 kg

20 kg
Preț: 207.09 Lei (10.35 Lei / kg)
2.13 puncte de fidelitate
Livrare: 13 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Informațiile produsului
Analiză tipică

Cavalor Superforce este un amestec de inalta calitate special pentru cai extrem de activi de concurenta.

Cavalor Superforce este un amestec de inalta calitate, compus special pentru cai extrem de activi de concurenta care trebuie sa le livreze eforturi scurte si explozive (sarituri, de taiere, de curse).

- Pentru a efectua în mod adecvat eforturile intense de scurta durata corpul calului folosește în principal zaharuri derivate din boabele care se regasesc in furajele sale.

- Boabele de hrănire nu trebuie să fie exagerate, poate forma prea mult acid lactic, cu rezultatul unor probleme musculare și digestive.

- Cavalor Superforce conține o selecție specială de boabe exclusive de calitate superioară și un amestec excepțional de acizi omega-6-grasi omega-3 și, în plus față de aminoacizi și o gamă largă de vitamine, minerale și oligoelemente ușor absorbabile.

- Această dietă conține, de asemenea, un ingredient special pentru a contracara formarea acidului lactic în mușchi (pentru a preveni febra musculară, rigiditatea musculară).

Ingrediente: ovăz, coji tărâțe de grâu, porumb expandat, semințe de in, grâu expandat, boabe de soia prăjite, melasă de trestie de zahăr, orz expandat, furaj de semințe de floarea-soarelui, tărâțe de porumb, fulgi de fasole, ulei de soia, porumb, lucernă, sâmburi de palmier Turtă, grâu, clorură de gluten de furaj, grâu, orz, sodiu, drojdie, carbonat de calciu, bicarbonat de sodiu, ulei de semințe sparte, soia, tărâțe, furaj de soia, ulei de palmier, gluten de porumb- furaj.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 12,5%
Grăsime brută 6%
Cenușă brută 6,5%
Celuloză brută 9%
Zahăr 4%
Amidon 32%
Calciu 0,7%
Magneziu 0,3%
Fosfor 0,6%
Sodiu 0,45%
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR