Skudo Dog Aparat cu ultrasunete anti căpușeSkudo Dog Aparat cu ultrasunete anti căpușe

Skudo Dog Aparat cu ultrasunete anti căpușe

Skudo este un mic dispozitiv, rezistent la intemperii, care emite pulsuri ultrasonice inofensive pentru om, câini sau pisici, dar intolerabile pentru căpușe și purici.

detalii despre produs
Preț brut: de la 136.89 Lei
Evaluare: 4.5 / 245 Citirea tuturor părerilor (3)
Skudo Dog Aparat cu ultrasunete anti căpușe 1 buc

Skudo Dog Aparat cu ultrasunete anti căpușe 1 buc

1 buc
Preț: 136.89 Lei
1.41 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului

Skudo este un mic dispozitiv, rezistent la intemperii, care emite pulsuri ultrasonice inofensive pentru om, câini sau pisici, dar intolerabile pentru căpușe și purici.

Testat clinic, agățat la zgarda animalului de companie asigură protecție împotriva infecțiilor cu căpușe și purici - Se utilizează cu siguranță la căței, pisoi de peste 8 săptămâni, femele însărcinate sau animale bătrâni.
-
Activați dispozitivul, trăgând limba sa roșie. Durata de functionare a bateriilor de litiu este 1 an
- Non-toxic
- eficient într-o zonă de 2-3 metri
- convenabil
- fără substanțe
sau mirosuri chimice
Modul in care actioneaza aparatul este unul ecologic si non toxic, ce afecteaza sistemul nervos central al daunatorilor, provocandu-le teama, panica, stres si discomfort auditiv, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 28mp.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR
Expeditor: Ana
Evaluare:
2017.04.01. 18:52
Ca protectie suplimentara contra capuselor este bun, il folosim de cateva zile si functioneaza.O mai pulverizez cu un spray cu diferite esente, lavanda, lemon tree si otet mere si cand mergem la padure o dau si cu un spray cu aloe si insecticid.
Expeditor: IUXEL
Evaluare:
2017.03.17. 09:43
L-am luat anul trecut . E asa si asa . Si cu zgarda FOREST-de 70 cm. Nu mai aveti acel aparat care era mai scump? M-ar interesa acu , pina nu vine vara. Nu conteaza pretul . Multam .
Expeditor: Andra L
 
2014.05.08. 15:20
Am cumparat aceasta zgarda x 2 pentru ambii caini - in descriere pe site scrie ca este rezistenta la intemperii! Adevarul este ca acum cand am primit produsul scrie ca nu trebuie bagata in apa, in ploaie nici macar unde este umiditate! Descriere mincinoasa!!