Pieptene anti purici cu mâner din plastic TrixiePieptene anti purici cu mâner din plastic Trixie

Pieptene anti purici cu mâner din plastic Trixie

Descoperă o soluție eficientă și practică pentru îndepărtarea puricilor și păduchilor din blana câinelui tău cu pieptene anti-purici Trixie!

detalii despre produs
Preț brut: de la 17.90 Lei
Evaluare: 4.7 / 19 Citirea tuturor părerilor (0)
Pieptene anti purici cu mâner din plastic Trixie 1 buc (TRX23761)

Pieptene anti purici cu mâner din plastic Trixie 1 buc (TRX23761)

1 buc (TRX23761)
Preț: 17.90 Lei
0.18 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Descoperă o soluție eficientă și practică pentru îndepărtarea puricilor și păduchilor din blana câinelui tău cu pieptene anti-purici Trixie!

Caracteristici:

- Acest instrument de îngrijire a blănii este conceput special pentru a ajuta la descoperirea și eliminarea paraziților nedoriti, contribuind la menținerea sănătății și confortului animalului tău de companie.

- Pieptenele anti-purici Trixie are un design ergonomic, cu un mâner din plastic cu cauciuc pentru o priză confortabilă și sigură în timpul utilizării. Acesta asigură o manevrare ușoară și precisă, permițându-ți să îndepărtezi paraziții cu eficiență și fără a provoca disconfort câinelui tău.

- Cu dinții metalici de calitate, pieptenele este proiectat pentru a oferi o experiență eficientă de pieptănare, capturând și eliminând puricii, păduchii și alte paraziți din blana câinelui. Acești dinți metalici sunt rezistenți și durabili, garantând o utilizare îndelungată și eficientă a pieptenului în timp.

- Utilizarea regulată a pieptenului anti-purici Trixie nu numai că ajută la eliminarea paraziților existenți, dar poate contribui și la prevenirea infestării ulterioare. Prin inspectarea și pieptenarea regulată a blănii câinelui tău, poți asigura menținerea unei igiene optime și sănătatea pielii și a blănii sale.

- Indiferent dacă ești în căutarea unui instrument de prevenție sau dacă ai nevoie de o soluție pentru a trata o infestare existentă, pieptenele anti-purici Trixie este alegerea perfectă pentru a-ți ajuta câinele să rămână sănătos și fericit. Investește în sănătatea și confortul animalului tău de companie cu acest pieptene eficient și ușor de utilizat!

- Mărime: 7 cm.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR