Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Advantix
Ataxxa
Bobi
Ectomax
Exspot
Fipromax
Frontline
Fypryst
Neospotix
Neostomosan
Vectra
Virbac
mai mult...
Special
Afecţiuni dermatologice
Gestație / Lactație
Performanță
Protecție împotriva căpușelor
Protecție împotriva puricilor
Protecție împotriva țânțarilor
Protecție împotriva păduchilor
Protecție împotriva muștelor
Efect repelent
Protecție - 1 lună
Protecție - 3 luni
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Descoperă Libertatea și Siguranța Cu Pipetele Deparazitare Pentru Câini: O Apărare Eficientă Împotriva Puricilor și Căpușelor pentru Câinele Tău

În calitate de iubitori de câini, ne dorim ca prietenii noștri cu blană să aibă o viață activă și sănătoasă. Una dintre cele mai comune amenințări la adresa stării de bine a câinilor este infestarea cu purici și căpușe. Cu toate acestea, există soluții eficiente și ușor de utilizat care oferă protecție împotriva acestor paraziți dăunători. Pipetele deparazitare pentru câini sunt răspunsul la această provocare, asigurând nu doar confort, ci și siguranța continuă a prietenului tău necuvântător. Iată câteva mărci de top în domeniu: Frontline, Advantix sau Vectra 3D.

1. Frontline - Tehnologie de Vârf pentru Protecție de Durată

Frontline este un nume de încredere în lumea deparazitării pentru animalele de companie, iar pipetele sale pentru câini demonstrează de ce este preferat de mulți stăpâni de animale. Cu formula sa inovatoare, Frontline acționează eficient împotriva puricilor și căpușelor.

2. Advantix - Protecție Cuprinzătoare și Efect Repelent

Advantix este o opțiune excelentă pentru stăpânii de câini care doresc o protecție cuprinzătoare împotriva unei game largi de paraziți. Pe lângă acțiunea împotriva puricilor și căpușelor, Advantix țintește și țânțarii și alte insecte zburătoare. Acest efect repelent este deosebit de util în zonele cu infestări puternice.

3. Vectra 3D

Vectra 3D pentru câini este cea mai avansata solutie spot-on/line-on cu actiune repelenta si insecticida/acaricida impotriva puricilor, capuselor, tantarilor, mustelor si flebotomilor. Vectra 3D este o alegere excelentă pentru stăpânii de câini care caută o soluție eficientă pentru sănătatea animalelor lor de companie.

Cum să Alegi Pipetele Deparazitare Potrivite pentru Câinele Tău:

Analizează Riscurile Specifice: În funcție de zona geografică în care trăiește câinele tău și de activitățile sale zilnice, analizează riscurile specifice asociate cu puricii și căpușele.

Sensibilități Individuale: Unele rase sau indivizi pot fi mai sensibili la anumite substanțe active. Consultă medicul veterinar pentru a alege o pipetă care să fie sigură pentru câinele tău.

Asigură-ți Prietenul Cu Blană Cu Cele Mai Bune Pipete Deparazitare

Pipete antiparazitare pentru câini, precum Frontline, Advantix sau Vectra 3D, sunt alegeri de top pentru stăpânii responsabili care doresc să ofere protecție completă și confort pentru prietenii lor necuvântători. Aceste produse de încredere nu numai că elimină paraziții existenți, dar și previn reinfestarea, oferind astfel stăpânilor și câinilor liniște și siguranță în fiecare zi.

Alege cu încredere produsul potrivit pentru nevoile câinelui tău din oferta Petissimo și bucură-te de momente fericite și sănătoase alături de companionul tău cu blană.

mai mult...