Zgardă antiparazitară pentru câini EctomaxZgardă antiparazitară pentru câini Ectomax

Zgardă antiparazitară pentru câini Ectomax

Ectomax este o zgardă pentru câini împotriva infestărilor cu purici și căpușe. Utilizarea continuă oferă până la 12 săptămâni de protecție împotriva puricilor și căpușelor.

detalii despre produs
Protecție împotriva căpușelor
Protecție împotriva puricilor
Preț brut: de la 27.69 Lei
Evaluare: 4.1 / 17 Citirea tuturor părerilor (0)
Zgardă antiparazitară pentru câini Ectomax 65 cm - Data expriarare produs: 2022.05.31

Zgardă antiparazitară pentru câini Ectomax 65 cm - Data expriarare produs: 2022.05.31

65 cm - Data expriarare produs: 2022.05.31
Preț: 27.69 Lei
0.29 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Ectomax este o zgardă pentru câini împotriva infestărilor cu purici și căpușe. Utilizarea continuă oferă până la 12 săptămâni de protecție împotriva puricilor și căpușelor.

DENUMIRI DE SUBSTANȚE ACTIVE ȘI ALTE INGREDIENTE

O zgardă de 20 de grame conține:

Ingrediente active:

- Permetrin (cis: trans 25:75) 0,48 g

- Tetrametrină 0,12 g

Adjuvant:

- Butoxid piperonil 0,60 g

INDICAȚII

Pentru câini împotriva infestărilor de purici (Cfenocepha // des canis și Ctenocephalides felis) și căpușe (Ixodes ricinus și Dermacentor reticulatus). Utilizarea continuă oferă până la 12 săptămâni de protecție împotriva puricilor și căpușelor.

CONTRA INDICAȚII

A nu se folosi la pisici. Nu folosiți la animale care suferă de boli hepatice sau insuficiență hepatică. Nu utilizați în caz de leziuni ale pielii, animale convalescente. Nu folosiți la femele gestante sau care alăptează sau la puii sub 12 săptămâni. Nu folosiți la câini cunoscuți ca hipersensibili la piretroizii sintetici.

EFECTE SECUNDARE

Rareori poate apărea iritarea pielii. Zgarda trebuie îndepărtat imediat și trebuie consultat un medic veterinar dacă apar iritații ale pielii sau alte efecte nedorite.

Dacă observați reacții grave sau alte efecte care nu sunt menționate în acest prospect, vă rugăm să informați medicul veterinar.

DOZARE. METODA (CĂILE) DE ADMINISTRARE PRIVIND SPECIILE ȚINTĂ

Mod de administrare: numai extern.

PROPUNERE DE UTILIZARE CORECTĂ

Zgarda Ectomax împotriva paraziților externi pentru câini A.U.V. este destinat pentru câini mari și mijlocii. Despachetați zgarda imediat înainte de utilizare. Puneți-o ușor în jurul gâtului câinelui și legați-o cu catarama, astfel încât două degete să se încadreze între gât și zgardă. Tăiați partea rămasă. Produsul este eficient împotriva puricilor și căpușelor timp de 12 săptămâni când este purtat continuu. Zgarda nu își pierde eficacitatea atunci când este expus la apă.

AVERTIZĂRI SPECIALE

Avertismente speciale pentru specia țintă

Pentru a preveni reinfecția și pentru o protecție optimă în caz de infestare severă cu purici, se recomandă, de asemenea, tratarea mediului animalului cu un preparat insecticid adecvat. Ingredientele active sunt deosebit de toxice pentru pești și organismele acvatice, astfel încât câinii nu trebuie lăsați să înoate după aplicarea zgărzii, sau zgarda trebuie îndepărtată înainte de înot. Câinele trebuie împiedicat să lingă sau să mestece zgarda.

Precauții speciale pentru utilizarea la animalele tratate

Zgarda trebuie îndepărtat imediat dacă apar reacții adverse după aplicarea zgărzii. Doar o singură zgardă medicamentos poate fi pusă pe un animal în același timp.

Precauții speciale care trebuie luate de către persoana care administrează produsul medicamentos veterinar la animale

Spălați-vă bine pe mâini cu apă cu săpun după aplicarea și atingerea zgărzii. Nu fumați, mâncați și nu beți în același timp cu aplicarea produsului. Copiii nu ar trebui să se joace cu zgarda.

Utilizare în perioada de gestaţie, lactaţie:

Siguranța medicamentului veterinar nu a fost stabilită în timpul sarcinii și alăptării la speciile țintă și, prin urmare, utilizarea produsului în timpul sarcinii și alăptării nu este recomandată în absența datelor.

Interacțiunile medicamentoase și alte interacțiuni

Nu utilizați concomitent cu alte ectoparasiticide.

Incompatibilități

Necunoscut.

Proprietăți de mediu

Ingredientele active din zgardă sunt extrem de toxice pentru albine, pești și alte organisme acvatice.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR