Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conserva
Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conservaHill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conserva

Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conserva

Hill's Prescription Diet™ d/d™ Canine Salmon conservă este concepută pentru managementul nutriţional al câinilor cu orice fel de afecţiune dermatologică şi vomă/diaree provocate de alergie. Diferența se poate observa chiar în 4 săptămâni.

detalii despre produs
Afecţiuni dermatologice
Preț brut: de la 14.19 Lei
Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conserva 370 g

Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities pentru caini cu somon - conserva 370 g

370 g
Preț: 14.19 Lei (38.35 Lei / kg)
0.15 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hill's Prescription Diet™ d/d™ Canine Salmon conservă este concepută pentru managementul nutriţional al câinilor cu orice fel de afecţiune dermatologică şi vomă/diaree provocate de alergie. Diferența se poate observa chiar în 4 săptămâni.

Important: Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar. În perioada administrării unei diete veterinare,medicul veterinar trebuie consultat în mod regulat (la fiecare 6 luni) pentru a monitoriza evoluția. Dacă starea de sănătate a animalului dumneavoastră se înrăutățește, consultați imediat medicul veterinar.

Recomandări:

- pentru tratarea câinilor cu probleme ale pielii

- mâcărimi, asociate cu mâncare sau atopică

- reacții nedorite la alimente cu simptome gastrointestinale sau dermatologice

- leziunile cutanate cauzate de leishmaniasis

- folosiți diete eliminatorii

Nu se recomandă:

- pisici

- căței

- femele gestante sau lactante

Alte informații:

- șapte noi formule de proteine: combinația dintre o singură nou sursă de proteină de origine animală (carne de vânat, ouă, rață sau somon) cu o singură sursă de proteină și carbohidrați de origine vegetală (cartofi sau orez)

- pentru un gust mai bun, hrana uscată este fabricat cu pui hidrolizat. Pentru a preveni reacțiile alergice greutatea moleculară medie din acest hidrolizat este < 6000 daltoni, și nu are molecule proteice mai mari.

- acesta poate avea un efect benefic asupra inflamație a canalului auditiv extern, prurit interdigital, prurit perianal (care poate fi simptomul reacției nedorită la alimente), sau, în caz de atopie.

- datorită nutriențiilor de bază hrana poate avea efect benefic asupra câinilor cu probleme ale pielii, dar care nu sunt cauzate de alergii. Ca sursă de acizi grași Omega 3 este adăugat ulei de pește pur, fără proteine.

- în cazul pancreatitei acute, hrana d/d Canine se poate administra doar după retragerea completă de lichide și alimente

Alte produse:

- Pentru o dietă eliminatorie, pentru a putea identifica reacțiiel alimentare cu maximă fiabilitate: hrană uscată sau conservă Prescription Diet™ z/d™ ULTRA Allergen-Free Canine

- pentru tratarea sau eliminarea reacțiilor alimentare: Prescription Diet™ z/d™ ULTRA Allergen-Free Canineși Prescription Diet™ z/d™ Low Allergen Canine.

 

Caracteristici

Beneficii

Proteine

O singură sursă de origine animală

O cantitate moderată și de înaltă digestibilitate

 

Ajută la evitarea alergenilor alimentari frecvente.

Limitează cantitatea de proteine nedigerate sau care declanșeaza un răspuns inadecvat, rămasă în tractul intestinal.

Numărul noilor formule de proteine

Șapte (4 conzerve și 3 uscat)

Extinde gama de gusturi (ajustat la gusturile pacientului sau la reacțiile nedorite alimentare)

 

Carbohidrați

Doar din cartofi sau orez

Alergia la cartofi și orez sunt foarte rare.

Acizi grași Omega-6

Înalt

Ajută la menținerea sănătății pielii și strălucirea blanei.

Acizi graș Omega-3

Înalt

Ajută la limitarea reacțiilor pielii.

Formula antioxidantă îmbunătățită

Adăugat

Neutralizează radicalii pielii.

 

Ingrediente:

somon, cartof uscat, amidon de cartofi, extract de protreine de cartofi, ulei vegetal, celuloză, ulei de pește, sare iodată, fosfat dicalcic, taurină, DL-metionină, vitamine și oligoelemente.

Conținut nutrițional mediu:

- vitamina A 18 445 UI/kg
- vitamina D 1722 UI/kg
- vitamina E 598 mg/kg
- vitamina C 70 mg/kg
- Beta-caroten 1,5 mg/kg

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 18,9 %
Conținutul de grăsime 14,9 %
Carbohidrați 59,0 %
Fibre alimentare 2,0 %
Calciu 0,79 %
Fosfor 0,68 %
Sodiu 0,31 %
Potasiu 0,78 %
Magneziu 0,06 %
Omega-3 2,91 %
Omega-6 3,44 %
Taurină 0,25 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR