Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru caini
Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru cainiHill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru caini

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru caini
ACUM CU UN NOU ASPECT

Hrana Hill's Prescription Diet™ i/d™ Canine Low Fat conține o cantitate redusă de grăsime și este ușoară de digerat. Este alegerea ideală pentru tratarea îndelungată a problemelor gastrointestinale și pentru minimizarea riscului de reapariție a problemelor gastrointestinale. Dovedit clinic că ajută vindecarea tractului digestiv.

detalii despre produs
Afecţiuni digestive
Preț brut: de la 84.09 Lei
Evaluare: 4.6 / 10 Citirea tuturor părerilor (0)
Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru caini 12 kg

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru caini 12 kg

12 kg
Preț: 379.89 Lei (31.66 Lei / kg)
3.91 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru caini 1,5 kg

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care hrana uscata pentru caini 1,5 kg

1,5 kg
Preț: 84.09 Lei (56.06 Lei / kg)
0.87 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrana Hill's Prescription Diet™ i/d™ Canine Low Fat conține o cantitate redusă de grăsime și este ușoară de digerat. Este alegerea ideală pentru tratarea îndelungată a problemelor gastrointestinale și pentru minimizarea riscului de reapariție a problemelor gastrointestinale. Dovedit clinic că ajută vindecarea tractului digestiv.

Important: Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar. În perioada administrării unei diete veterinare,medicul veterinar trebuie consultat în mod regulat (la fiecare 6 luni) pentru a monitoriza evoluția. Dacă starea de sănătate a animalului dumneavoastră se înrăutățește, consultați imediat medicul veterinar.

Se recomandă:

- pentru probleme gastrointestinale care reacționează benefic la dietă săracă în grăsimi: inflamații ale stomacului, intestinului subțire și colită (adică la cele mai multe boli care cauzează diaree, sau în cazul suprainfecției bacteriene și malabsorbției)

- inflamațiile pancreasului

- insuficiență pancreatică exocrină

- hiperlipidemie

- dilatarea vaselor limfatice

Nu se recomandă:

- căței

- femele gestante și lactante

- pisici

- câini cu retenție de sodiu

Alte informații:

- nu se poate administra în perioada de gestație sau la câini în curs de dezvoltare - nu asigură cantitatea necesară de energie pentru aceste perioade

- în caz de pancreatită acută se poate administra doar după perioada inițială de retragere completă de lichide și hrană. Hrănirea timpurie sigură are efect benefic asupra vindecării tractului gastro-intestinal.

Alte produse:

- pentru cele mai multe tulburări digestive: Prescription Diet™ i/d™ Canine.

- în cazul reacțiilor nedorite la alimente: Prescription Diet™ z/d™ ULTRA Allergen-Free CaninePrescription Diet™ z/d™ Low Allergen Canine sau Prescription Diet™ d/d™ Canine.

- în cazul tulburărilor gastro-intestinale cauzate de fibre: Prescription Diet™ w/d™ Canine.

Caracteristici

Beneficii

Grăsime

Scăzut

A fost demonstat că reduce nivelul de trigliceride după flămânzire, care este factorul risc a pancreatitei.

digerabil

Excelent

Acesta îmbunătățește disponibilitatea elementelor nutritive, în timp ce ajuta vindecarea tractului digestiv.

Fibre de probiotice

Crescut

Promovează creșterea cantității a bacteriilor benefice și normalizarea microflora intestinală.

Acizi grași Omega 3

Înalt

Ajută ruperea cercului vicios a inflamațiilor.

Ghimbir

Completat

Îmbunătățește motilității gastro-intestinale.

Ingrediente:

orez, amidon de porumb, gluten de porumb, făină de carne de pui, extract de digera, orz, semințe de in, pulpă de morcovi uscat, săruri minerale, ulei vegetal, praf de rădăcină de ghimbir, vitamine, L-carnitină, L-lizină, oligoelemente, taurină, triptofan. Cu antioxidanți și conservanți naturali.

Conținut nutrițional mediu:

- Taurină: 1011 mg / kg
- L-carnitină: 348 mg / kg
- Ginger: 10 870 mg / kg
- Vitamina A: 9239 UI / kg
- Vitamina D 870 UI / kg
- Vitamina E: 598 mg / kg
- Vitamina C: 98 mg / kg
- Beta-caroten: 1,6 mg / kg

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 25,6 %
Conținutul de grăsime 7,9 %
Carbohidrați 58,8 %
Fibre alimentare 1.9 %
Calciu 0,83 %
Fosfor 0,67 %
Sodiu 0,34 %
Potasiu 0,95 %
Magneziu 0,08 %
Omega-3 0,90 %
Omega-6 2,18 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR