Royal Canin Hepatic - ConservăRoyal Canin Hepatic - Conservă

Royal Canin Hepatic - Conservă
În curs de schimbare a design-ului ambalajului

Royal Canin Hepatic conservă este o hrană dietetică completă pentru câini, concepută pentru a susține funcția hepatică în cazuri de insuficiență hepatică cronică și pentru a reduce nivelul de cupru din ficat. Dieta conține un nivel moderat de proteină de calitate ridicată și un nivel scazut de grăsimi.

detalii despre produs
Afecţiuni hepatice
Preț brut: de la 18.98 Lei
Evaluare: 4.7 / 57 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin Hepatic - Conservă 420 g

Royal Canin Hepatic - Conservă 420 g

420 g
Preț: 18.98 Lei (45.19 Lei / kg)
0.2 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Royal Canin Hepatic conservă este o hrană dietetică completă pentru câini, concepută pentru a susține funcția hepatică în cazuri de insuficiență hepatică cronică și pentru a reduce nivelul de cupru din ficat. Dieta conține un nivel moderat de proteină de calitate ridicată și un nivel scazut de grăsimi.

Important: Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar. În perioada administrării unei diete veterinare,medicul veterinar trebuie consultat în mod regulat (la fiecare 6 luni) pentru a monitoriza evoluția. Dacă starea de sănătate a animalului dumneavoastră se înrăutățește, consultați imediat medicul veterinar.

 Indicații:

- Bolile hepatice.
- Hepatita cronica.
- Colateral portosystemic.
- Encefalopatie hepatică.
- Boala de stocare de cupru.
- Piroplasmoză.

 Contraindicații:

- Sarcina, alăptarea, perioada de creștere.
- Pancreatita sau antecedente de pancreatita.
- Hiperlipidemie.

Conținut scăzut în cupru

Un conținut scăzut în cupru și crescut în zinc (inhiband absorbtia cuprului) limitează acumularea cuprică hepatocelulară și leziunile intracelulare în caz de colestază.

Complex de antioxidanți

Radicalii liberi joacă un rol important în patogenia și progresul leziunilor hepatice. Complexul de antioxidanți cu acțiune sinergică contribuie la incetinirea degradării hepatocitelor.

Echilibrul electrolitilor

Un aport redus de sodiu permite diminuarea hipertensiunii portale și reduce pierderea lichidelor în spațiul extravascular.

Nivel ridicat de energie

Nivel energetic ridicat pentru a contribui la menținerea greutății câinilor cu insuficiență hepatică. L-carnitină stimulează utilizarea grăsimii la nivel hepatic, evitând catabolismul proteic excesiv și limitând riscul debutului sau evoluția encefalopației cu origine hepatică.

Compoziție: Derivate din carne de pasăre**,orez***, crupe de porumb, făină de porumb***, ulei rafinat de floarea-soarelui, pudră de celuloză, minerale, ulei de pește, pulpă uscată de sfeclă, Fructo-Oligo-Zaharide, extract de gălbenele (sursă de luteină). **Surse de proteine.***Carbohidrați foarte digestibili

Aditivi (per kg): Aditivi nutriționali: Vitamina D3: 300 UI, fier (3b103): 13 mg, Iod (3b202): 0,7 mg, Cupru (3b405, 3b406): 0,8 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 5,8 mg, Zinc (3b603, 3b605, 3b606): 24 mg, Seleniu (3b801, 3b811): 0,039 mg.

Constituenți analitici: Proteine: 6.5% - Grăsimi: 4.0% - Cenușă: 1.7% - Celuloză brută: 1.0% - Umiditate: 64.5% - Acizi grași esențiali (Acid linoleic): 1.3% - Sodiu: 0.08% - Total cupru: 1.7 mg/kg.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 64,00 %
Proteină brută 6,50 %
Uleiuri și grăsimi 4,20 %
Celuloză brută 2,00 %
Omega-6 1,60 %
Cenușă brută 1,50 %
Sodiu 0,05 %
Omega-3 0,01 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR