Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Royal Canin
Royal Canin Veterinary
Special
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Diabetică
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Convalescență
Igienă bucală
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Royal Canin Veterinary Diet oferă o gamă de diete veterinare premium pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor. Cu o pasiune pentru îngrijirea animalelor de companie și o abordare științifică riguroasă, Royal Canin se angajează să ofere soluții alimentare inovatoare și personalizate, subliniind importanța nutriției corecte în menținerea sănătății și a vitalității câinilor.

Royal Canin combină cercetarea științifică de ultimă oră cu experiența veterinarilor pentru a dezvolta formule precise care răspund nevoilor specifice ale câinilor în diverse condiții de sănătate.

Personalizare pentru Diverse Afecțiuni

Fie că este vorba despre probleme gastrointestinale, alergii, gestionarea greutății sau susținerea sănătății renale, Royal Canin Veterinary Diet oferă diete specializate pentru a face față cu succes unei game variate de afecțiuni.

Controlul Calității Riguros

 Royal Canin pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor, selectând cu grijă sursele de proteine, grăsimi, carbohidrați și nutrienți esențiali, asigurându-se că fiecare porție oferă o nutriție echilibrată și de înaltă calitate.

Soluții pentru Toate Etapele Vieții

De la pui la câini seniori, Royal Canin Veterinary Diet oferă diete adaptate pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinilor în diferite etape ale vieții lor.

Gama Royal Canin Veterinary Diet

Gastrointestinal: Pentru câinii cu probleme gastrointestinale, această dietă promovează digestia sănătoasă și menține echilibrul intestinal.

Hypoallergenic: Pentru câinii cu intoleranțe alimentare sau alergii, această formulă ajută la gestionarea reacțiilor adverse și menține sănătatea pielii și a blănii.

Urinary: Dezvoltată pentru a susține sănătatea tractului urinar, această dietă ajută la prevenirea formării calculilor urinari.

Mobility: Pentru câinii cu probleme articulare, această dietă contribuie la menținerea sănătății sistemului locomotor.

Royal Canin Veterinary este o gamă de diete veterinare de înaltă calitate, concepute pentru a satisface nevoile nutriționale speciale ale câinilor cu o varietate de probleme de sănătate. Aceste diete sunt dezvoltate de experți veterinari și nutriționiști și sunt formulate cu ingrediente de înaltă calitate și arome delicioase. Dacă câinele dumneavoastră are o problemă de sănătate, consultați medicul veterinar pentru a determina dacă o dietă Royal Canin Veterinary este potrivită pentru el.

Alege Royal Canin Veterinary Diet de la Petissimo și oferă-i câinelui tău nutriția de care are nevoie pentru a trăi o viață fericită și sănătoasă!

mai mult...