Dragi clienți! Depozitul nostru este în curs de modernizare și în unele cazuri se pot înregistra întârzieri în procesarea comenzilor, lucru pentru care ne cerem scuze. Vă mulțumim pentru înțelegere, Echipa Petissimo
Dispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisici
Dispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisiciDispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisiciDispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisiciDispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisiciDispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisici

Dispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisici

Dispozitivul de urmarire GPS Tractive - pentru câini și pisici vă ajuta să știți unde este animalul dvs. Aflați locația animalului într-un browser sau folosind una dintre aplicațiile mobile gratuite pentru smartphone-uri (iPhone, Android).

detalii despre produs
Preț brut: de la 165.99 Lei
Dispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisici 1 buc.

Dispozitiv localizare GPS Tractive pentru câini și pisici 1 buc.

1 buc.
Preț: 165.99 Lei
1.71 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Dispozitivul de urmarire GPS Tractive - pentru câini și pisici vă ajuta să știți unde este animalul dvs. Aflați locația animalului într-un browser sau folosind una dintre aplicațiile mobile gratuite pentru smartphone-uri (iPhone, Android).

TRACTIVE GPS TRACKER

- Urmarire in timp real a locatiei animalului 

- Gard virtual 

 Greutate: 35 g 

- Recomandat pentru animale de companie cu o greutate de peste 4,5 kg

 -100% rezistent la apa 

- Taxa de serviciu cu cost lunar de la 3,75 euro

Zona de siguranță

Doriți să fiți anunțați atunci când calul părăsește țarcul? Sau câinele se joacă în curtea vecinului? În cazul in care pisica ta hoinărește prin sat?  Functia „Safe Zone” este o caracteristică fantastică pe care nu doriți să o ratați. GPS-ul vă permite să setați o zonă sigură pentru animalul dvs de companie. De îndată ce animalul dvs. părăsește zona desemnată, veți primi o alertă direct pe smartphone fără SMS și alte taxe ascunse.

Urmărire în timp real

Tractive GPS nu numai că vă arată unde a umblat animalul dvs. în urmă cu câteva minute, ci vă permite să urmăriți în timp real poziția acestuia cu LIVE tracking pe internet sau prin intermediul aplicație mobile. Lansați modul Live de urmărire și veți vedea traseul pe care animalul a parcus-o sau încotro se îndreaptă.

Unde funcționează TRACTIVE ?

Dispozitivul GPS Tractive funcționează în peste 150 de țări.

Tractive utilizează infrastructura de telefonie mobilă pentru a comunica cu aplicațiile mobile. Acest lucru este posibil datorită acordurilor stabilite cu operatorii de telefonie celulară.

În funcție de gradul de acoperire mobilă a diferiților furnizori, există posibilitatea să nu existe semnal peste tot în a anumite țări. În mod normal GPS-ul funcționează oriunde există semnal pe telefonul, însă acoperirea de 100% nu este garantată.

Costuri lunare începând cu 3,75 €

Tractive folosește GPS-ul și comunică prin intermediul turnurilor/antenelor de telefonie mobilă. Folosind această infrastructură se percepe o taxă modică de serviciu lunar. GPS-ul nu necesita card SIM. Dispozitivul folosește o tehnologie cu cip-uri care selectează cel mai bun furnizor disponibil în orice locație dintr-o listă de peste 100 de furnizori de telefonie mobilă. Nu aveți nevoie de un angajament de serviciu/contract cu vreun furnizor de telefonie mobilă. Aparatul trebuie sa fie activat dupa achizitionare pe site-ul: www.tractive.com/activate.

Conținut pachet:

1 x GPS Tractive

2 x Clips-uri pentru zgardă (1x marimea A , 1x marimea B)

1 x Adaptor A/C Tractive

1 x cablu USB de încarcare

1 x Manual

Detalii tehnice:

Greutate: 35g

Dimensiuni: 51mm x 41mm x 15mm

Recomandat animalelor de peste 4.5 kg

Autonomie baterie: 2-5 zile, în funcție de utilizare și acoperire a rețelei de telefonie mobilă

O încărcare completă a bateriei necesită aproximativ 2 ore

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR