Tractive GPS Tracker - pentru câini
Tractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câini

Tractive GPS Tracker - pentru câini

Tractive GPS Tracker egy GPS este un dispozitiv pentru urmărirea activității câinilor. Schimbă zgarda câinelui tău cu un tracker.

detalii despre produs
Preț brut: de la 257.59 Lei
Tractive GPS Tracker - pentru câini 1 buc.

Tractive GPS Tracker - pentru câini 1 buc.

1 buc.
Preț: 257.59 Lei
2.65 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Tractive GPS Tracker egy GPS este un dispozitiv pentru urmărirea activității câinilor. Schimbă zgarda câinelui tău cu un tracker.

Cu Tractive GPS DOG tracker, puteți urmări locația animalului dvs. de companie oriunde, oricând. Cu aplicația gratuită Tractive GPS și LIVE Tracking, vă puteți urmări câinele în timp real. Funcția Virtual Fence vă avertizează atunci când câinele dvs. părăsește zona pe care ați desemnat-o. Cu acest tracker pentru câini puteți vedea activitatea animalului dvs. de companie pentru a ști cât de mult se mișcă în timpul zilei, astfel încât să puteți ști dacă este suficient pentru sănătatea sa. Tractive percepe o taxă lunară care include toate costurile și permite urmărirea nelimitată. Acest accesoriu de urmărire este rezistent la apă, ușor și robust.

Taxa lunară:

Tractive GPS  percepe o taxa lunară de urmărire, care este disponibilă începând cu 4-5 euro și care vă permite urmărirea nelimitată 24/7. Sunt disponibile diverse opțiuni de abonament pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită nevoilor dvs.

Gard virtual:

Configurați o zonă desemnată (cum ar fi grădina sau cartierul dvs.) prin configurarea unui gard virtual în aplicația GPS Tractive și primiți o notificare instantanee când câinele dvs. pleacă sau se întoarce în acea zonă.

Măsurarea activității:

Înregistrați activitatea zilnică a prietenului dvs. cu patru picioare cu ajutorul contorului de activitate pentru câini încorporat și setați obiective de activitate pentru câinele dvs. Aceste informații utile vă vor ajuta să vă mențineți câinele sănătos și activ.

Acoperire globală:

Accesoriul  GPS, ușor, funcționează în peste 150 de țări.

Rezistent, impermeabil și reîncărcabil:

Tracker pentru câini este ușor de utilizat, 100% rezistent la apă și foarte rezistent. Durează doar 2 ore pentru reîncărcare și poate fi utilizat timp de 2-5 zile.

Informații tehnice:

- Aplicație gratuită pentru Android, iOS și web.

- Încărcarea trackerului este suficientă pentru 2-5 zile (se poate încărca complet în 2 ore).

- Acest accesoriu GPS  are o greutate mai mică de 30 g. și este recomandat câinilor cu o greutate de peste 4 kg.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR