Tractive GPS Tracker - pentru câini
Tractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câiniTractive GPS Tracker - pentru câini

Tractive GPS Tracker - pentru câini

Tractive GPS Tracker este un dispozitiv pentru urmărirea activității câinilor. 

detalii despre produs
Preț brut: de la 257.59 Lei
Tractive GPS Tracker - pentru câini 1 buc.

Tractive GPS Tracker - pentru câini 1 buc.

1 buc.
Preț: 257.59 Lei
2.65 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Tractive GPS Tracker este un dispozitiv pentru urmărirea activității câinilor. 

Urmăriți-vă câinele în timp real și mențineți-l în formă cu acest tracker. Măsurarea activității, un gard virtual care vă anunță când câinele dvs. părăsește zona sigură, o conexiune îmbunătățită pentru o acoperire incredibilă - totul face parte din pachet. Cu un abonament all-inclusive, vă puteți bucura de urmărire nelimitată cu tracker-ul GPS de pe zgardă. 100% rezistent la apă, ușor și rezistent la șocuri.

Taxa lunară:

Tractive GPS  percepe o taxa lunară de urmărire, care este disponibilă începând cu 4-5 euro și care vă permite urmărirea nelimitată 24/7. Sunt disponibile diverse opțiuni de abonament pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită nevoilor dvs.

Mod LIVE:

Obțineți o actualizare la fiecare 2-3 secunde despre poziția câinelui dvs. atunci când este cel mai important.

Istoricul locației:

Vedeți ce face animalul dvs. și unde îi place să meargă.

Gard virtual:

Configurați o zonă desemnată (cum ar fi grădina sau cartierul dvs.) prin configurarea unui gard virtual în aplicația GPS Tractive și primiți o notificare instantanee când câinele dvs. pleacă sau se întoarce în acea zonă.

Măsurarea activității:

Înregistrați activitatea zilnică a prietenului dvs. cu patru picioare cu ajutorul contorului de activitate pentru câini încorporat și setați obiective de activitate pentru câinele dvs. Aceste informații utile vă vor ajuta să vă mențineți câinele sănătos și activ.

Partajarea locației:

Țineți evidența câinelui împreună cu prietenii și familia. Și cu linkul public, puteți cere altor persoane să vă ajute să vă găsiți câinele.

100% impermeabil, rezistent la șocuri și reîncărcabil:

Companionul de aventură perfect pentru câinele tău. Cu o baterie care durează până la 5 zile și o reîncărcare rapidă, distracția nu trebuie să se termine niciodată.

Informații tehnice:

- Aplicație gratuită pentru Android, iPhone și browser

- Autonomie baterie până la 5 zile și poate fi reîncărcat în decurs de 2 ore

- Ușor (sub 30g), potrivit și pentru pisici

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR