închide
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Conservele și hrana umedă pentru câini Animonda este o hrană fără coloranți și arome artificiale și nu conține soia. Hrana pentru câini este pregătită din ingrediente proaspete și atent selecționate în conformitate cu cele mai recente descoperiri științifice. Cu o gramă largă de sortimente, hrană umedă pentru câini de la Animonda au în principal un conținut ridicat de carne și ingrediente atent selecționate, care sunt adaptate nevoilor câinilor. De exemplu, tăvițele pentru câini Vom Feinsten sunt o porție de hrană practică pentru câinii de talie mică, la fel ca și conservele Gran Carno pentru câini de talie medie și mare.

Tăvițele practice Animonda vom Feinsten - porția potrivită pentru câinii mici

Animonda vom Feinsten este hrană suculentă pentru câini, atât pentru micii gurmanzi, cât și pentru câinii pretențioși

Vom Feinsten își respectă promisiunea de nutriție delicioasă, sănătoasă și echilibrată pentru câini la cel mai înalt nivel. Selecția atentă și calitatea ingredientelor cărnoase garantează un deliciu culinar unic. 

Selecția mare de varietăți Animonda vom Feinsten asigură faptul că nu există niciodată un moment plictisitor în bolul de mâncare al câinelui. În plus față de varietățile pentru adulți, hrana umedă gustoasă pentru câini este disponibilă și în varianta junior pentru cei mai tineri câini, în varianta light pentru marii gurmanzi și în varianta senior pentru câinii mai în vârstă.

GranCarno - o hrană delicioasă de la Animonda

Câinii nu pot fi păcăliți când vine vorba de calitate. De aceea, conservele pentru câini GranCarno de la Animonda este fabricată exclusiv din ingrediente proaspete din carne, cum ar fi inima, plămânii, carnea sau ficatul, completate cu minerale și vitamine esențiale. Ingredientele proaspete și cărnoase sunt preparate rapid și delicat pentru a păstra toate substanțele nutritive esențiale. Naturală, pură și cu gustul tipic de carne pe care câinii îl apreciază atât de mult.

Cu conservele suculente GranCarno de la Animonda, câinii primesc o hrană umedă echilibrată pentru fiecare etapă a vieții. GranCarno Junior este o hrană echilibrată pentru câini tineri și căței în creștere. Animonda GranCarno oferă conserve delicioase pentru câini adulți și un sortiment Senior, potrivit pentru câinii mai în vârstă. Diferitele tipuri de conserve pentru câini Animonda aduc varietate în bolul câinelui dvs.

Hrana umedă și conservele pentru câini Animonda înseamnă hrănirea cu inima și cu mintea. Aruncați o privire în gama noastră Animonda și comandați cu livrare chiar la ușa dvs.!

 

mai mult...