închide
Topping Belcando Mastercraft, cu miel
Promoțiechiar
-2%

Topping Belcando Mastercraft, cu miel

Topping-ul Belcando MasterCraft cu carne de miel este un „supliment nutritiv pentru hrană uscată” care dă o aromă incredibil de gustoasă și proaspătă oricărei hrane uscate.

detalii despre produs
Fără carne de pui
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Miel - sursă de proteină
Preț brut: de la 9.69 Lei
-4 %Topping Belcando Mastercraft, cu miel 24 x 100 g

Topping Belcando Mastercraft, cu miel 24 x 100 g

24 x 100 g
Preț: 232.56 Lei (96.90 Lei / kg)? Preț promoțional: 223.26 Lei (93.03 Lei / kg)
2.3 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
-2 %Topping Belcando Mastercraft, cu miel 6 x 100 g

Topping Belcando Mastercraft, cu miel 6 x 100 g

6 x 100 g
Preț: 58.14 Lei (96.90 Lei / kg)? Preț promoțional: 56.97 Lei (94.95 Lei / kg)
0.59 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Topping Belcando Mastercraft, cu miel 100 g

Topping Belcando Mastercraft, cu miel 100 g

100 g
Preț: 9.69 Lei (96.90 Lei / kg)
0.1 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Topping-ul Belcando MasterCraft cu carne de miel este un „supliment nutritiv pentru hrană uscată” care dă o aromă incredibil de gustoasă și proaspătă oricărei hrane uscate.

80% carne proaspătă, ingrediente holistice 20%, făină de carne 0%

Câinele dvs. este un adevărat gurmand, și apreciază gustul   cubulețelor delicioase de carne? Atunci topping-urile Belcando sunt exact ceea ce aveți nevoie, pentru că fiecare ingredient este selectat cu grijă să se combine perfect cu celălalt, ca în final să obțineți un meniu cu advărat gustos.  De ce nu încercați să combinați carnea de vită proaspătă cu un topping de curcan sau una dintre alte opțiuni și varinate?

Gust natural

Noile toppinguri BELCANDO® MASTERCRAFT vă permit să adăugați o notă finală la orice meniu care include alimente uscate. Cuburile proaspete de carne au fost preparate ușor în propriul suc și apoi amestecată cu legume. Aceasta înseamnă că densitatea lor de energie este mai mică decât cea a unui aliment umed convențional. Toppingurile sunt "suplimente pentru hrana uscată" - permițându-vă să transformați orice hrană uscată într-o explozie de gust proaspătă, naturală pentru câinele dumneavoastră. Gustos, proaspăt și suculent. Câinele dvs. vă va arăta prin comportamentul său cât de mult așteaptă cina lui proaspătă.

BELCANDO® MASTERCRAFT vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o variată „dietă pentru cățeluș“, permițându-vă să creați un meniu nou în fiecare zi.

Începeți prin alegerea uneia sau mai multor sortimente din gama de hrană uscată BELCANDO® MASTERCRAFT, pentru că , din nou, punctul important este că: tuturor ne place o schimbare din când în când. Apoi finalizați cu un topping BELCANDO® MASTERCRAFT și sunteți gata.

Ingrediente:

Carne, inima de miel, (50%); supă din carne de miel (44%); mazăre (6%)

Sugestia de hrănire:

Acest supliment alimentar trebuie utilizat în asociere cu o dietă echilibrată, completă, cum ar fi hrana uscată BELCANDO MASTERCRAFT. Un plic de topping BELCANDO MASTERCRAFT conține aceeași cantitate de energie ca 20 de grame de aliment uscat BELCANDO MASTERCRAFT.

Analiză tipică Cantitate
Proteine 9,0 %
Grăsime 5,0 %
Cenușă brută 0,5 %
Celuloză brută 0,1 %
Umiditate 85,0 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR