Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Fit Active
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Junior
Adult

Panzi-Pet, producătorul gamei de hrană pentru animale FitActive, își are originile în Ungaria. Deoarece Ungaria este un stat membru al Europei, Panzi-Pet îndeplinește și cele mai stricte standarde de siguranță alimentară. După mulți ani pe piața internațională, marca este în prezent distribuită în peste 40 de țări diferite.

Accentul este pe calitate!

Încă de la început, accentul a fost pus pe calitatea produselor. Prin colaborarea cu crescători de câini și medici veterinari, rețetele hranei FitActive au fost perfecționate.  

Folosind numai materii prime naturale, de înaltă calitate și proaspete, hrana pentru câini este deosebit de pură. Nu se folosesc arome artificiale, arome sau conservanți! Atât conservele pentru câini FitActive, dar și hrana uscată FitActive de la Panzi asigura o digestie buna si completa. Legumele oferă aromele și gustul.

Nu doar calitatea este esențială pentru Panzi, ci consideră că este important să plătiți un preț proporțional cu calitatea. Când alegeți conservele Panzi FitActive, cumpărați un produs cu un raport preț-calitate bun.   

Conservele pentru câini FitActive conțin cel puțin 32% carne, așa că poți fi sigur că hrana oferită câinelui tău este gustoasă. Conservele FitActive sunt ușor digerabile și au un conținut ridicat de energie. Datorită varietatii de ingrediente naturale, conservele FitActive conțin toate ingredientele importante necesare pentru a vă hrăni câinele sănătos.

Conservele FitActive este o hrană umedă hrănitoare și delicioasă de calitate premium pentru câini adulți. În oferta noastră veți regăsi sortimente cu bucăți fragede și suculente din diferite tipuri de carne: pui, gâscă, curcan, rață și iepure. 

Hrănirea regulată a câinelui cu hrană umedă FitActive asigură că aceștia rămân hidratați, deoarece unii câini pot bea mai puțină apă decât ar trebui. Conținutul de umiditate permite, de asemenea, câinelui tău să se bucure de o porție mai mare, fără a adăuga calorii suplimentare. Unii câini tind să-și piardă simțurile olfactive sau chiar pofta de mâncare, pe măsură ce îmbătrânesc și pot fi mai înclinați să consume hrană umedă.

Toate sortimentele de conserve pentru câini FitActive sunt hrană completă pentru câini, dar sunt și un adaos ideal pentru hrana uscată pentru câini FitActive.

mai mult...