Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Kennels' Favourite
Special
Fără gluten / cereale
Miel - sursă de proteină
Numai cu pește
Vită sursă de proteină
Ipeure - sursă de proteină
Vânat - sursă de proteină
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Pentru hrana umedă și conservele Kennels' Favourite, toată carnea folosită este obținută de la furnizori locali și este complet trasabilă până la origine. Hrana umedă pentru câini Kennels' Favourite conțin ingrediente 100% naturale. Nu sunt adăugate niciun fel de coloranți artificiali, arome, conservanți sau soia. Câinii adoră gustul natural de carne și mirosul delicios al conservelor Kennels' Favourite, iar dumneavoastră, în calitate de proprietar, veți aprecia faptul că acestea dețin un echilibru optim de proteine, uleiuri naturale și adaos de vitamine și minerale necesare pentru a vă menține animalul de companie fericit și sănătos.

În oferta Petissimo veți regăsi atât conserve Kennels' Favourite, cât și tăvițe de hrană umedă Kennels' Favourite Single Protein. 

Gustul conservelor este importantă pentru Kennels' Favourite. Acestea au o aromă naturală atractivă, cu un gust natural deosebit și o textură suculentă, pentru a vă asigura că câinele dumneavoastră va iubi bucățile de carne de la prima până la ultima mușcătură.

Tăvițele de hrană umedă pentru câini Kennels' Favourite Single Protein conține carne proaspătă gătită ușor la aburi, cu ingrediente 100% naturale.

Hrană umedă completă și naturală pentru câini Kennels' Favourite Single Protein, fără cereale, conține carne din surse regionale reale. Kennels' Favourite este o hrană gătită ușor la aburi pentru câini de toate rasele și vârstele. Kennels' Favourite este suplimentată cu vitamine, minerale și uleiuri esențiale; nu se adaugă coloranți, conservanți sau arome.

Kennels' Favourite s-a angajat să procure toate ingredientele la nivel local, atunci când este posibil, și pot asigura trasabilitatea completă până la fermele furnizorilor lor de încredere. În timp ce au grijă de animalul dvs. de companie, se străduiesc să aibă grijă și de mediul înconjurător, toate ambalajele fiind fabricate din materiale 100% reciclabile. Unitatea de producție a fost înființată pentru a oferi hrană de înaltă calitate pentru câini din ingrediente 100% naturale. Produsele Kennels' Favourite sunt fabricate la cele mai înalte standarde. Kennels' Favourite lucrează îndeaproape cu nutriționiști de top pentru a se asigura că rezetele lor răspund în mod specific nevoilor nutriționale ale câinelui dumneavoastră.

Kennels' Favourite combină cele patru grupe alimentare cheie: Proteine esențiale, Cereale și fibre, Vitamine și minerale și Grăsimi și uleiuri pentru a crea hrană naturală și nutritivă pentru câini.

Toate sortimentele de conserve pentru câini Kennels' Favourite sunt hrană completă, dar sunt și un adaos ideal pentru hrana uscată pentru câini Kennels' Favourite.

Bucurați-vă de gama largă de conserve și hrană umedă pentru câini Kennels' Favourite din oferta Petissimo.

mai mult...