Gourmet Mon Petit - mix pasăre

Gourmet Mon Petit - mix pasăre

Purina Gourmet Mon Petit mix de pasăre este o hrană completă pentru pisici adulte rață, pui și curcan.

detalii despre produs
Preț brut: de la 21.99 Lei
Gourmet Mon Petit - mix pasăre 12 x 50 g

Gourmet Mon Petit - mix pasăre 12 x 50 g

12 x 50 g
Preț: 21.99 Lei (33.83 Lei / kg)
0.23 puncte de fidelitate
Livrare: 13 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Informațiile produsului

Purina Gourmet Mon Petit mix de pasăre este o hrană completă pentru pisici adulte rață, pui și curcan.

Caracteristici:

- Gustări delicioase servite într-un sos delicios.

- Datorită ambalajului special conceput, puteți să îi dați întotdeauna pisicii dvs. exact cantitatea potrivită de hrană proaspătă.

- Toate rețetele delicioase oferă o nutriție 100% completă și echilibrată pentru pisicile adulte.

Ingrediente:

- Cu curcan: carne și derivate de origine animală (18%, din care curcan 4%), extracte de proteine vegetale, pește și derivate din pește, minerale, diverse zaharuri, drojdii.

- Cu pui: carne și derivate de origine animală (18%, din care pui 5%), extracte de proteine vegetale, pește și derivate din pește, minerale, diverse zaharuri, drojdii.

- Cu rață: carne și derivate de origine animală (18%, din care rață 4%), extracte de proteine vegetale, pește și derivate din pește, minerale, diverse zaharuri, drojdii.

Constituenți analitici: umiditate: 81,5%, proteine: 12,0%, grăsimi: 2,8%, cenușă brută: 1,6%, fibre brute: 0,05%.

Aditivi: Aditivi cu valoare nutritivă: UI/kg: Vit A: 720, Vit D3: 110, mg/kg: sulfat feros monohidrat (Fe: 8,3), iodat de calciu anhidru: (I: 0,20), Sulfat de cupru (II) pentahidrat: (Cu: 0,72), Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 1,6), Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 14), Taurină: 450, Arome

Instrucțiuni de hrănire:

O pisică adultă medie de 4 kg trebuie să primească 5-6 plicuri pe zi, împărțite în cel puțin 2 mese separate. Cantitățile indicate în ghidul de hrănire sunt pentru pisici cu activitate moderată, la temperaturi ambientale normale. În cazul în care nevoile individuale diferă, ajustați cantitatea de hrană pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră își menține o greutate corporală sănătoasă. Se servește la temperatura camerei. Asigurați întotdeauna apă curată și proaspătă lângă hrană.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR