Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Trovet
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Diabetică
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Conservele pentru câini Trovet este o hrană specializată pentru animalele de companie care suferă de anumite afecțiuni, cum ar fi afecțiuni ale vezicii urinare, rinichilor, ficatului și digestive, hipersensibilitate sau animale de companie predispuse la obezitate. 

Pentru a asigura o calitate și o compoziție nutrițională constantă și premium, toate conservele pentru câini Trovet sunt dezvoltate exclusiv de către medicii veterinari. 

Gama TROVET constă, în principal, în hrană dietetică destinate câinilor cu afecțiuni specifice, cum ar fi boli ale vezicii urinare, gastrointestinale sau hepatice. O dietă TROVET adecvată poate fi selectată în funcție de diagnosticul medicului veterinar. 

Alături de acestea, TROVET are o gamă largă de diete hipoalergenice pentru câinii cu (posibilă) hipersensibilitate alimentară.  O dietă hipoalergenică conține cât mai puține ingrediente posibil, pentru a minimiza șansele de apariție a unei alergii. Toate variantele de hrană dietetică hipoalergenică TROVET pot fi administrate pe viață. Toate dietele hipoalergenice TROVET se bazează pe o singură sursă de proteine (animale) și o singură sursă de carbohidrați (cu excepția TROVET Exclusion) și conțin toți nutrienții esențiali în cantități optime.

Conservele pentru câini Trovet, indiferent de gust, are multe caracteristici comune: 

- Gamă extinsă de hrană de calitate

- Sortimente pentru câini, pisici

- Dezvoltată în colaborare cu medicii veterinari

- Numai ingrediente de înaltă calitate

- Fără coloranți și arome chimice

Toate produsele TROVET sunt dezvoltate pe baza cunoștințelor recente în domeniul nutriției și conțin numai ingrediente de înaltă calitate și nu conțin arome și potențiatori de gust artificiali. Produsele TROVET îndeplinesc cerințele de calitate ale medicilor veterinari de peste 30 de ani, iar TROVET poate fi numit pe bună dreptate un brand cu experiență și utilizatori mulțumiți pe termen lung.

Petissimo oferă o gamă largă de conserve pentru câini TROVET, cât și hrană uscată pentru câini Trovet

Alegeți hrana pentru câini TROVET din oferta Petissimo pentru a vă menține cel mai bun prieten sănătoasă.

mai mult...