Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Brit
Special
Hrană dietetică (Light)
Afecţiuni digestive
Performanță
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Brit a creat gama de hrană uscată pentru câini Premium by Nature pentru a se asigura că câinii noștri se bucură de o viață întreagă de sănătate și fericire.

Principalele beneficii oferite de hrana uscată pentru câini Brit Premium by Nature:

- hrană foarte gustoasă și ușor digerabilă

- conținut mare de pui dezosat

- conținut scăzut de gluten

- ingrediente atent selecționate din surse naturale

- respectă diveristatea raselor. 

Rețetele conțin tot ce le oferă natura și sunt preparate folosind mai multă carne adevărată. Ingredientele sunt amestecate în formule în proporții echilibrate pentru a satisface cerințele biologice specifice ale câinilor. O jumătate dintr-o pungă de hrană uscată Brit Premium by Nature pentru câini este alcătuită din carne de pui adevărată, care garantează o aromă delicioasă și o digestibilitate excelentă. Afinele, rozmarinul și merele furnizează vitamine și antioxidanți pentru a susține apărarea imunitară naturală a organismului, în timp ce uleiul de somon îmbunătățește calitatea blanii și a pielii și, de asemenea, ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular și nervos. Formulele îmbunătățite conțin colagen, care menține articulațiile, oasele și dinții în stare de top, iar conținutul scăzut de gluten înseamnă digestibilitate și toleranță mai mari. De asemenea, nu conțin soia și substanțe modificate genetic. Câinii vor carne, iar iubitorii de animale vor câini sănătoși și fericiți. 

Dar gustul nu este totul. S-au adăugat și alte ingrediente naturale pentru a sprijini articulațiile, pielea și blana, totul într-un mod natural - by nature. Gust, sănătate și condiție fizică în fiecare pachet.

Brit Premium by Nature ține cont de numeroasele diferențe dintre rasele individuale, care sunt determinate în principal de vârstă și talie. A fost conceput special pentru a satisface cerințele tuturor categoriilor de greutate și vârstă.

Câinele dumneavoastră este un adevărat gurmand și apreciază gustul crochetelor crocante Brit, dar și bucățelele moi de carne? În acest caz conservele pentru câini Brit este exact ce aveți nevoie!

Sigur veți găsi hrana uscată Brit Premium by nature potrivită pentru câinele dvs. chiar la Petissimo.  

mai mult...