Eukanuba Adult Labrador Retriver CKNEukanuba Adult Labrador Retriver CKNEukanuba Adult Labrador Retriver CKN
Eukanuba Adult Labrador Retriver CKNEukanuba Adult Labrador Retriver CKN

Eukanuba Adult Labrador Retriver CKN

Hrana zilnica echilibrata si completa pentru cainii adulti din rasele Labrador Retriever, Retriever cu blana buclata, Retriever cu blana neteda.
Eukanuba rasă Labrador Retriever este potrivită și pentru Golden Retrieveri, Flat-Coated Retrieveri, Curly-Coated Retrieveri, Chesapeake Bay Retrieveri si Irish Water Spanieli, care au aceleași nevoi nutriționale.

 

detalii despre produs
Preț brut: de la 233.29 Lei
Evaluare: 4.9 / 41 Citirea tuturor părerilor (0)
Eukanuba Adult Labrador Retriver CKN 12 kg

Eukanuba Adult Labrador Retriver CKN 12 kg

12 kg
Preț: 233.29 Lei (19.44 Lei / kg) Bugetul zilnic: 5.25 Lei?
2.4 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrana zilnica echilibrata si completa pentru cainii adulti din rasele Labrador Retriever, Retriever cu blana buclata, Retriever cu blana neteda.
Eukanuba rasă Labrador Retriever este potrivită și pentru Golden Retrieveri, Flat-Coated Retrieveri, Curly-Coated Retrieveri, Chesapeake Bay Retrieveri si Irish Water Spanieli, care au aceleași nevoi nutriționale.

 

Labrador Retrieverii sunt câini activi și energici. Sunt muncitori, le place să învețe și au un excelent simț al mirosului. Labrador Retrieveri sunt companioni formidabili ca animale de vânătoare, salvare terapie sau ghidaj. Firea lor calmă, prietenoasă și ascultătoare îi face să fie și animale excelente de companie.
Labradorul are nevoie de o dietă echilibrată și mult sport pentru o viață lungă și sănătoasă. Au un apetit mare și tendință spre obezitate și au nevoie de o hrană special concepută cu un nivel caloric scăzut. Excesul de greutate tensionează încheiturile și afectează sănătatea câinelui. Nutriția adecvată ajută câinele să rămână sănătos.

Eukanuba Adult Labrador Retriver CKN este o hrană uscată completă și bine echilibrată concepută special pentru Retrievei Aurii. Ajută la întărirea și sănătatea articulațiilor, controlează greutatea și promovează o stare bună de sănătate generală.

Caracteristici hrana
Eukanuba Adult Labrador Retriver CKN:

  • Îmbogățită cu prebiotice FOS și antioxidanți esențiali (vitamina A, C, E și carotenoide) pentru un sistem imunitar puternic și regenerare naturală a celulelor sănătoase.
  • Conține acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, minerale și vitamine pentru piele sănătoasă și blană strălucitoare.
  • Exercițiile fizice regulate și proteinele animale de calitate superioară vă pot ajuta câinele să aibă un trup bine format și mușchii dezvoltați.. L-carnitina contribuie la arderea grăsimilor.
  • Proteinele ușor de digerat și pulpa de sfeclă ajută la absorbția optimă a nutrienților și la o digestie sănătoasă
  • Calciul valoros și un conținut optim de nutrienți contribuie la oase și articulații sănătoase
  • Sistemul de îngrijire dentară îndepărtează placa de pe dinții câinelui în timp ce el mestecă, iar mineralele speciale (polifosfat) reduc acumularea de tartru.

Compoziție:
Carne uscată de pui & curcan (>20%, sursă naturală de taurină), porumb, grâu, sorg, orz, grăsimi animale, pulpă uscată de sfeclă (>2.5%), chicken digest, ou întreg uscat, clorură de potasiu, ulei de peşte, carbonat de calciu, clorură de sodiu, hexametafosfat de sodiu, seminţe de in, fructooligozaharide (0.15%), clorhidrat de glucozamină (375 mg/kg), sulfat de condroitină (35 mg/kg).

Aditivi:

Vitamine: vitamina A (12,000 IU/kg), vitamina D3 (750 IU/kg), vitamina E (200 mg/kg), beta-caroten (1 mg/kg), L-carnitină (50 mg/kg).
Oligoelemente: fier [sulfat-heptahidrat de fier] (230 mg/kg), zinc [oxid de zinc] (192 mg/kg), mangan [oxid de mangan] (26 mg/kg),mangan [sulfat-monohidrat de mangan] (19 mg/kg), cupru [sulfat-pentahidrat de cupru] (14 mg/kg), iod [iodură de potasiu] (3 mg/kg), cobalt [carbonat-monohidrat de cobalt bazic] (0.5 mg/kg).

Analiză:
proteine      23.0 %
umiditate    8.0 %
grăsimi 13.0 %
cenuşă  6.7%
fibre      3.0 %
acizi graşi Omega-3     0.3 %
acizi graşi Omega-6     2.0 %
calciu     1.1 %
fosfor  0.9%
energie metabolizabilă 3541.0 kcal/kg


Cantitatea zilnica de hrana recomandata:
(aceste cantitati sunt orientative deoarece nevoile zilnice de hrana pot varia in functie de individ; ajustati cantitatea zilnica de hrana pentru a mentine greutatea ideala a cainelui dumneavoastra)

Greutatea cainelui Ratia (g/zi)
20 kg 210 - 230
25 kg 240 - 270
30 kg 275 - 305
35 kg 305 - 335
40 kg 330 - 370
45 kg 360 - 400

Pentru a face schimbarea de la hrana obișnuită la Eukanuba mai ușoară, cel mai bine e ca procesul să aibă loc treptat în 4 zile. Vă recomandăm să vă hrăniți câinele de două ori pe zi. Trebuie să divizați cantitatea zilnică de hrană în câte porții îi oferiți câinelui zilnic, ajustând în funcție de vârstă, nivel de activitate și temperament. Câinele trebuie să aibă mereu aproape apă proaspătă.

Eukanuba
este produsa din ingrediente de cea mai buna calitate si contine un nivel ridicat de proteine animale.
Eukanuba nu contine conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 23,00 %
Conținutul de grăsime 13,00 %
Omega-6 acizi grași 2,20 %
Omega-3 acizi grași 0,34 %
Cenușă brută 6,90 %
Celuloză brută 2,70 %
Calciu 1,10 %
Fosfor 0,90 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR