FitActive Next Hypoallergenic Classic Lamb

FitActive Next Hypoallergenic Classic Lamb

FitActive Next Hypoallergenic Classic Lamb este o hrană uscată completă, cu conținut redus de cereale, hipoalergenică, super-premium, pentru câini adulți.

detalii despre produs
Fără carne de pui
Fără gluten / cereale
Hipoalergică
Preț brut: de la 235.59 Lei
Evaluare: 4.6 / 90 Citirea tuturor părerilor (0)
FitActive Next Hypoallergenic Classic Lamb 15 kg

FitActive Next Hypoallergenic Classic Lamb 15 kg

15 kg
Preț: 235.59 Lei (15.71 Lei / kg)
2.43 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

FitActive Next Hypoallergenic Classic Lamb este o hrană uscată completă, cu conținut redus de cereale, hipoalergenică, super-premium, pentru câini adulți.

Formula LOW GRAIN - produs cu cantitate redusă de cereale, nu conține porumb, grâu sau fasole.

H.D.F.R. - rețetă hipoalergenică, componentele principale sunt MIELUL și PEȘTELE ca ingrediente de origine animală, iar ca ingrediente vegetale OREZUL și SORGUL, care sunt cereale hipoalegenice. Datorită ingredientelor sale, produsul poate fi consumat și de către animalele cu sensibilități la carnea de pui sau cereale.

MIELUL face parte din categoria cărnurilor roșii de calitate premium, este una dintre cele mai bune surse de proteine, pentru că conține toate aminoacizii esențiali.

PEȘTELE este plin de acizi grași Omega 3 cu catenă lungă (EPS și DHS), care sunt foarte importante din punc de vedere nutrițional.

AFINELE ROȘII conține multe săruri minerale importante, de exemplu: calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier, zinc, fosfor și mangan. Este sursa bogată în vitaminele A, B, C și E. Datorită conținutului de flavonoide are efect vasoprotector, datorită conținutului de proantocianidine cu efect bactericid, poate ajuta la împiedicarea infecțiilor urinare. Afinele roșii sunt bogate în fenoli, care au efect antioxidant și ajută întărirea sistemului imunitar, protejează împotriva infecțiilor, are efect vasoprotector și de detoxifiere și ajută la regenerarea celulelor.

GMO FREE - produsul NU conține ingrediente manipulate genetic! Produsul Fit Active NEXT este fabricat 100% din ingrediente naturale, nu conține coloranți artificiali sau amelioratori.

IDEAL BALANCE - în acest produs toate ingredientele sunt în echilibru. Carnea de MIEL cu carnea de PEȘTE care conține acizii grași Omega 3 și Omega 6, foarte digerabile și cu catene lungi. Conține toate ingredientele și vitaminele care sunt necesare pentru alimentația integrală a animalelor.

JOINT PROTECTION - produsul are grijă și de articulațiile animalelor, care este foarte important atât pentru câinii juniori, cât și pentru cei seniori, supraponderali sau cu activitate ridicată. Stăpânii care au încercat deja hrana Fit Active NEXT au ales să fie produsul TWO PAWS UP PRODUCT, având în vedere reacțiile continue a animalelor în timpul alimentației.

Compoziție: 

Ingrediente din carne și animale (pește deshidratat min. 12%, miel deshidratat min. 15%, grăsime de vită 9%), varză roșie, orez, afine, F.O.S., glucozamină, yucca mojave, glucozamină.

Vitamine și săruri minerale cu valoare nutritivă:

- Lizină 1,2%
- metionină 0,4%
- Treonină 0.8%
- triptofan 0,25%
- Arginină 1,3%
- Izoleucină 0.8%
- leucină 2%
- valină 1%
- Calciu: 1,7%
- Fosfor: 0,7%
- Sodiu: 0.6%
- Zinc: 93 mg / kg
- Cupru: 16 mg / kg
- Fier: 330 mg / kg
- Mangan: 1 mg / kg
- Seleniu: 0,1 mg / kg
- Vitamina A: 13.750 UI / kg
- Vitamina D3: 1325 mg / kg
- Vitamina E: 77 mg / kg
- Vitamina B1: 4mg / kg
- Vitamina B2: 6 mg / kg
- Vitamina B5 (acid pantotheic): 11 mg / kg
- Vitamina B6 5 mg / kg
- Vitamina B12: 0.03 mg / kg
- Biotină: 0.28 g / kg
- Niacină (B3) 27 mg / kg
- Acidul folic 1 mg / kg
- clorură de colina 2206 mg / kg

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 25,00 %
Uleiuri și grăsimi 14,00 %
Cenușă brută 10,00 %
Celuloză brută 1,40 %
Umiditate 10,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR