GetWild Sensitive PuppyGetWild Sensitive Puppy

GetWild Sensitive Puppy

Panzi GetWild Puppy cu miel și mere este o alegere excelentă pentru orice câine.

detalii despre produs
Preț brut: de la 156.89 Lei
Evaluare: 4.8 / 11 Citirea tuturor părerilor (0)
GetWild Sensitive Puppy 15 kg

GetWild Sensitive Puppy 15 kg

15 kg
Preț: 156.89 Lei (10.46 Lei / kg)
1.62 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Panzi GetWild Puppy cu miel și mere este o alegere excelentă pentru orice câine.

Caracteristici:

- Hrana uscată pentru câini GetWild Sensitive Puppy cu miel este o hrană uscată completă pentru căței și câini în creștere. Datorită compoziției sale, nu împovărează tractul digestiv, astfel încât animalul dvs. de companie cu un stomac sensibil îl poate mânca. Acesta conține toate ingredientele - minerale și vitamine - care asigură o viață sănătoasă pentru animalul dumneavoastră de companie.

- Mielul este una dintre cele mai bogate surse de proteine ușor digerabile. Carnea de miel este bogată în vitamina B12, care susține diverse procese metabolice din organism. Vitamina B12 ajută, de asemenea, la producerea de globule roșii. Mielul este o sursă excelentă de zinc ușor de absorbit și este bogat în fier și seleniu.

- Pe lângă faptul că este ușor de digerat, peștele este bogat în acizi grași nesaturați omega-3 și omega-6, contribuind la sănătatea părului și a pielii și la buna funcționare a sistemului imunitar.

- Recomandat câinilor cu stomac sensibil

Ingrediente:

Carne și ingrediente animale (miel min 4%, carne mixtă min. 35%, pește min 1%), porumb, tărâțe, orez, grăsime animală, măr, omega-3, omega-6.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR