Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Small & MiniHill's Science Plan Adult Perfect Weight Small & Mini

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Small & Mini

Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult cu pui oferă o nutriţie delicioasă, dovedită clinic pentru a ajuta la atingerea şi menţinerea unei greutăți sănătoase. Formula noastră bogată în proteine și fibre, îmbogăţită cu L-carnitină şi ulei de nucă de cocos ajută la susţinerea metabolismului animalelor de companie.

detalii despre produs
Hrană dietetică (Light)
100% garanția gustului
Preț brut: de la 75.99 Lei
Evaluare: 4.4 / 9 Citirea tuturor părerilor (0)
Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Small & Mini 1,5 kg

Hill's Science Plan Adult Perfect Weight Small & Mini 1,5 kg

1,5 kg
Preț: 75.99 Lei (50.66 Lei / kg)
0.78 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică
Instrucțiuni de dozare

Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult cu pui oferă o nutriţie delicioasă, dovedită clinic pentru a ajuta la atingerea şi menţinerea unei greutăți sănătoase. Formula noastră bogată în proteine și fibre, îmbogăţită cu L-carnitină şi ulei de nucă de cocos ajută la susţinerea metabolismului animalelor de companie.

  Beneficii importante

  • Pierderea în greutate sigură şi eficientă, cu rezultate vizibile
  • Menține greutatea sănătoasă pe termen lung
  • Fibre prebiotice pentru o digestie ușoară

Caracteristici:

- este un compex de nutrienți fabricat științific: reduce inflamațiile și are efect benefic asupra metabolismului energetic.

- grăsime - cantitate redusă. Ajută la evitarea creșterii în greutate

- fibre - cantitate înaltă. Fibrele solubile și insolubile asigura un sentiment de plenitudine, reglează apetitului și a menține sănătatea gastro-intestinală.

- L-carnitină - cantitate înaltă. Ajută la arderea grăsimii, dar protejează sistemul muscular, astfel asigurând o pierdere a grăsimii mai bună.

- L-lizin - cantitate înaltă. El ajută la metabolizarea grasimilor si producerea de energie în menținerea masei musculare.

- formule de antioxidanți îmbunătățită - adăugat. Cantitatea ridicată de antioxidanți sprijină mecanismele naturale de protecție.

Recomandat pentru:

Câinii adulţi, cu vârsta de 1+ an, cu o greutate de până la 10 kg şi care necesită mai puţine calorii (adică câini care sunt mai puţin activi, sterilizați sau care tind să acumuleze în greutate)

Nu este recomandat pentru:

Căţei, căţele gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Puppy.

Informații suplimentare:

La Hill’s am studiat modul în care nutriţia influenţează funcţia celulară a animalelor de companie de peste un deceniu. Am aflat că animalele slabe au o biologie diferită de animalele de companie cu greutate excesivă. Formula noastră bogată în proteine, bogată în fibre, îmbogăţită cu L-carnitină şi ulei de cocos contribuie la menţinerea metabolismului animalelor de companie pentru o greutate corporală optimă.

Ghid de hrănire

Cum să ajustați cantitatea de hrană pentru a menține greutatea corporală optimă.
SFATURI UTILE
  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

Ingrediente

Proteine de calitate superioară și ingrediente provenite din surse sigure.

 COMPOZIŢIE: Grâu, fãinã de gluten de porumb, porumb, carne de pui şi curcan, făină de tărâțe de mazăre, hidrolizat, celulozã, borhot de tomate, seminţe de in, grãsimi de origine animală, pulpã de sfeclã deshidratatã, ulei de nucă de cocos (2,2%), substanţe minerale, morcovi deshidratați.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 27,70 %
Conținutul de grăsime 12,30 %
Celuloză brută 13,20 %
Carbohidrați 41,10 %
Calciu 0,82 %
Fosfor 0,66 %
Sodiu 0,30 %
Potasiu 0,85 %
Magneziu 0,13 %
Omega-3 0,73 %
Omega-6 2,40 %
Greutate Greutate Activitate normală
1.5-3 kg 40-70 g
3-5 kg 70-105 g
5-7.5 kg 105-140 g
7.5-10 kg 140-175 g
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR