Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Josera
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Gestație / Lactație
Performanță
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Josera - hrană premium pentru câini 

Josera este o companie germană care produce hrană pentru animalele noastre de companie de peste 80 de ani. Aceștia au grijă de sănătatea și de sistemul digestiv delicat al câinilor, asigurându-se că diferitele sortimente de hrană sunt gustoase și bogate în energie. Pregătesc totul cu pasiune și cu grija potrivită pentru a vă face cățelul cât mai fericit. 

O hrană de înaltă calitate pentru animalele de companie nu trebuie doar să aibă un gust bun pentru prietenii noștri cu patru picioare, ci și să fie digerabilă. De aceea, rețetele Josera de înaltă calitate sunt dezvoltate de o echipă de nutriționiști, medici veterinari și agronomi. Experții Josera sunt întotdeauna complet la curent cu noutățile și preiau cele mai recente descoperiri ale nutriționiștilor de animale recunoscuți.  În rețete se folosesc doar ingrediente de înaltă calitate, cât mai naturale posibil, și nu se  utilizează deloc grâu sau soia.

Accentul nu se pune doar pe compatibilitate și pe o acceptare cât mai bună de către câine, ci și pe satisfacerea nevoilor animalelor cu nevoi speciale. Adaptate la alergii și intoleranțe cu o gamă largă de rețete adecvate speciilor și optim echilibrate.

În rețetele de hrană pentru câini Josera se utilizează diferite tipuri de surse de proteine pentru a satisface nevoile câinilor într-un mod adecvat speciei. În hrana uscată se folosește făină de carne, deoarece valoarea sa nutritivă o face foarte potrivită pentru a fi utilizată în hrana pentru animale. Pe lângă un conținut ridicat de proteine, aceasta furnizează, de asemenea, aminoacizi și grăsimi. Proteinele de pasăre conțin carne uscată, de exemplu, dar și organe comestibile și, într-o măsură mai mică, oase, care sunt importante pentru asigurarea unui aport optim de calciu.

Prin urmare, făina de carne nu este în niciun caz inferioară cărnii proaspete în ceea ce privește nutrienții și digestibilitatea! De asemenea, animalele o găsesc delicioasă. Se folosesc în principal păsări de curte, miel și rață ca surse de proteine animale, dar și specii exotice, inclusiv insecte. Carnea proaspătă din care se obțin proteinele animale uscate provine exclusiv din abatoare care procesează și carne pentru consumul uman.  Pentru a proteja stocurile de pește sălbatic, somonul din produsele lor provine din ferme europene de acvacultură ecologice. 

Calitatea superioară începe cu o atenție excepțională acordată selecției ingredientelor. De aceea, pentru Josera se folosesc numai ingrediente de înaltă calitate, naturale și sănătoase în hrana premium pentru câini, dar și în hrana pentru pisici Josera. Nu sunt utilizate materii prime modificate genetic și nici grâu, soia sau coloranți, arome sau conservanți artificiali.  

Cu un gust excelent, digestibilitate și tolerabilitate ridicate, precum și cu un suport pentru starea pielii și a blănii, produsele Josera oferă beneficii reale pentru cățelul dumneavoastră.

Câinele dumneavoastră este un adevărat gurmand și apreciază gustul crochetelor crocante Josera, dar și bucățelele moi de carne? În acest caz conservele pentru câini Josera este exact ce aveți nevoie!

În oferta Petissimo cu siguranță veți regăsi sortimentul de hrana uscată Josera potrivită câinelui dvs.

mai mult...