Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Josera
Special
Hrană dietetică (Light)
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Performanță
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult

Josera a dezvoltat o gamă largă de hrană pentru câini pentru a se potrivi fiecărui animal de companie în funcție de vârsta, starea de sănătate și activitatea acestuia. În gama Josera Josidog veți găsi crochete cu carne de miel, pasăre, fără cereale, cu un raport calitate-preț imbatabil.

Scopul este de a oferi animalului dvs. de companie tot ce este mai bun cu hrana echilibrată Josera Josidog. Carbohidrații, grăsimile, proteinele, mineralele, totul trebuie să fie perfect adaptat la toate rasele. Fie că este vorba de hrană pentru câini sau hrană pentru pisici, nimic nu trebuie ales la întâmplare,  pentru a evita supraponderabilitatea sau obezitatea, problemele urinare și pentru a asigura o bună digestie.

Pentru bolul câinelui dumneavoastră, în oferta Petissimo veți găsi o gamă largă de produse Josera Josidog, precum Josidog Active, o hrană pentru câini adulți activi. Această rețetă hrănitoare și fără gluten are mai multă vitalitate pentru toți acei cățeluși care chiar nu pot sta locului. 

JosiDog Regular este hrana ideală pentru câinii cu cerințe normale, relativ ridicate de energie. Rețeta fără gluten, adaptată cu precizie, furnizează toți nutrienții importanți de care au nevoie boticurile, zi de zi.

Și cățelușii jucăuși cu vârsta de peste opt săptămâni din toate rasele vor primi tot ce este nevoie pentru o creștere sănptoasă cu hrana JosiDog Junior. Niveluri moderate de proteine în rețeta fără gluten, plus nutrienții atent selecționați, asigură nutriția cățelușilor până când ajung la maturitate.

Josidog are o rețetă sensibilă și pentru câinii sensibili. Josidog Adult Sensitive este o hrană apetisantă pentru câini ușor de digerat și reprezintă o sursă bună de nutrienți mulțumită rețetei sale echilibrate, fără gluten. JosiDog Adult Sensitive: îngrijire foarte specială pentru câinii adulți sensibili.

Căutați o hrană potrivită pentru câinii neastâmpărați! JosiDog Agilo Sport este o mâncare foarte ușor de digerat pentru câinii adulți cu nevoi crescute de energie. Rețeta fără gluten asigură câinilor atletici acizii grași valoroși, precum și toate substanțele nutritive importante. 

Pentru câinii de talie mică, Josera JosiDog Mini oferă multă bucurie. Ingrediente selecționate pentru o piele sănătoasă și o blană lucioasă. Boticurile mici pot face față cu ușurință acestor crochete foarte mici, iar rețeta fără gluten le oferă nutriția optimă.

Pentru toată familia! JosiDog Family este o hrană specială pentru creștere, destinată femelelor de câine gestante și puilor lor. Dinții mici ai puilor se pot descurca cu boabele foarte mici, iar rețeta specială fără gluten conține cei mai buni nutrienți pentru a asigura o nutriție echilibrată și o dezvoltare sănătoasă.

Răsfoiți gama noastră și alegeți astăzi hrana pentru câini Josera Josidog care se potrivește nevoilor câinelui dumneavoastră!

mai mult...