Julius K-9 Grain Free Adult City Dog - Duck & Pear
Promoțiechiar
-20%

Julius K-9 Grain Free Adult City Dog - Duck & Pear

Julius K-9 Grain Free Adult City Dog - Duck & Pear  o hrană uscată completă din carne de rață, fără cereale, pentru câini. Cu adaos de pere și glucozamină.

detalii despre produs
Fără gluten / cereale
Preț brut: de la 194.59 Lei de la 155.67 Lei
Evaluare: 4.8 / 6 Citirea tuturor părerilor (0)
-20 %Julius K-9 Grain Free Adult City Dog - Duck & Pear 10 kg

Julius K-9 Grain Free Adult City Dog - Duck & Pear 10 kg

10 kg
Preț: 194.59 Lei (19.46 Lei / kg) Preț promoțional: 155.67 Lei (15.57 Lei / kg)
1.6 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Julius K-9 Grain Free Adult City Dog - Duck & Pear  o hrană uscată completă din carne de rață, fără cereale, pentru câini. Cu adaos de pere și glucozamină.

Caracteristici:

- Carnea de rață este ușor digerabilă, bogată în fier.

- Pere, A, B1, B2, C, E, Vitamine K, cupru, bogat în potasiu.

Combină proteina din rață cu vitaminele și mineralele din pere pentru a da câinii dvs. cea mai bună hrană pentru viața din oraș.  Rețeta  fără cereale vă asigură că câinele dvs. nu consumă substanțe de umplutură cum ar fi porumbul, grâul, orezul și soia, care adaugă calorii inutile și fac mai dificilă gestionarea greutății câinelui.

Un număr din ce în ce mai mare de câini urbani sunt predispuși la obezitate și la problemele de sănătate asociate. Mulți câini trăiesc acum în apartamente și se confruntă cu mai puține șanse de activitate fizică. Astfel, aceștia necesită o dietă bogată în proteine și un cocktail de ierburi care îi ajută să înlăture tulburările de sănătate și obezitate.

Ingrediente:

Carne și ingrediente animale (carne de pasăre min.4%, carne de pasăre min 25%), cartofi, mazăre, linte (roșie, galbenă, verde), cranberrybab, fasole,  morcovi, rozmarin, drojdie, pere, yucca mojave, glucozamină, anis fructus, sambuci flos, menthae pip.folium, melissae herba, urticae folium, corn cinnamomi, cardui mariae fructus.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 25%
Uleiuri și grăsimi 14%
Celuloză brută 7%
Cenușă brută 8,5%
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR