Kennels' Favourite Active DogKennels' Favourite Active Dog

Kennels' Favourite Active Dog

Kennels' Favourite Active Dog este o hrană uscată super premium pentru câini adulți cu activitate ridicată. 

detalii despre produs
Preț brut: de la 189.49 Lei
Kennels' Favourite Active Dog 12,5 kg

Kennels' Favourite Active Dog 12,5 kg

12,5 kg
Preț: 189.49 Lei (15.16 Lei / kg)
1.95 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Kennels' Favourite Active Dog este o hrană uscată super premium pentru câini adulți cu activitate ridicată. 

KENNELS` FAVOURITE ACTIVE DOG – MÂNCARE CÂINI SUPER PREMIUM pentru câinii tineri de talie medie.

Kennels` Favourite ACTIVE DOG este o mâncare câini super premium pentru câinii adulți care duc o viață activă. Conține carne de pasăre și extract de Yucca schidigera pentru controlul mirosului.

Bucațelele sunt făcute din ingrediente naturale fără a fi tratate, astfel câinele tău poate mirosi ce mănâncă. Nivelul de acceptare al acestei hrane este extrem de ridicată. Bucățile sunt ușor unsuroase (cu grăsimile potrivite desigur!), care sunt benefice pentru blană și intestinele deopotrivă. Datorită structurii crocante ale bucăților, câinele tău va avea dinți puternici și gingii sănătoase.

EPA+DHA (aciduri grasi de omega-3): Asigură funcționarea optimă al sistemului imunitar și menținerea sănătății pielii. Reduc reacțiile inflmatorii, care sunt asociați cu formarea bolilor atopice. Acizii grași Omega 6 și 3 sunt în proporție optimă de 5:1.

Proteine ușor digerabile: Asigură digestia optimă și conversia optimă a nutrienților, prevenind reacțiile adverse.

Îmbogățit cu prebiotice manan-oligozaharide: Protejează intestinele împotriva bacteriilor pathogenice.

Mix natural de Antioxidanți: Previne formarea cancerului și insuficienței renale. Inversează declinul legat de vârstă a structurilor de țesut.

Miros controlat: Extractul de Yucca schidigera, care conține saponine naturale, reduce formarea de acumulări din sare și reduce gazele dăunătoare și mirosurile neplăcute al scaunului și al urinei. Mai mult, extractul de Yucca schidigera îmbunătățește aportul de nutrienți care influențează în mod benefic flora intestinală. O combinație eficiența de vitamine speciale sprijină capacitățile vizuale chiar și la câinii înaintați în vârstă.

Nivel de umiditate 8%: Previne formarea bacteriilor meligne astfel ajutând la un aport al nutrienților, prevenind descompunerea prematură ale acestora.
Fomula specială a vitaminelor și mineralelor oferă toți nutrienții de care are nevoie câinele tău activ, până ajunge la vârsta maturității – în jurul vârstei de 4 ani – când este recomandat trecerea la hrană Kennels` Favourite Adult Dog – mâncare câini super premium cu toți nutrienții de care are nevoie un câine adult.

Beneficiile acestei hrane:
- Valoare energetică ridicată
- Digerabilitate ușoară
- Acceptanta optimă
- Fără probleme de miros neplăcut

Compoziție Kennels Favourite mâncare câini super premium:
Carne de pasăre deshidratată, porumb, orz, grâu, grăsimi de proveniență animalică (păsări de curte), pulpă de sfeclă deshidratat, extract de drojdie deshidratată (sursă de mannanoligosaccharides (MOS)), ficat de pui hidrolizat, minerale (fosfat monocalcic, clorură de sodiu).
** Cu substanța-tocoferol care reduce oxidarea, bogat în extracte de origine naturală (vitamina E) și conservanți acid citric, propionat de calciu și acid sorbic, permis de UE.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 8,0 %
Proteină brută 26,0 %
Grăsime brută 15,0 %
Cenușă brută 6,4 %
Celuloză brută 2,4 %
Calciu 1,5 %
Sodiu 3,0 gr
Fosfor 1,0 %
Potasiu 5,0 gr
Lizină 13,5 gr
Metionină 4,7 gr
Cistină 3,7 gr
Treonină 9,5 gr
Triptofan 2,3 gr
Acid linoleic (ω6) 30,0 gr
Acid linoleic 2,0 gr
Carbohidrați 40,2 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR