Kennels' Favourite Adult DogKennels' Favourite Adult Dog

Kennels' Favourite Adult Dog

Kennels' Favourite Adult Dog este o hrană super premium pentru câini adulți

detalii despre produs
Preț brut: de la 69.89 Lei
Evaluare: 4.7 / 3 Citirea tuturor părerilor (0)
Kennels' Favourite Adult Dog 12,5 kg

Kennels' Favourite Adult Dog 12,5 kg

12,5 kg
Preț: 199.99 Lei (16 Lei / kg)
2.06 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Kennels' Favourite Adult Dog 4 kg

Kennels' Favourite Adult Dog 4 kg

4 kg
Preț: 69.89 Lei (17.47 Lei / kg)
0.72 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Kennels' Favourite Adult Dog este o hrană super premium pentru câini adulți

Kennels Favourite Adult Dog – mâncare uscată câini superpremium

Tip: mâncare uscată câini superpremium
Pentru:
– Câinii adulți de toate rasele
– Cățelele însărcinate și care alăptează de toate rasele
– Extraordinar pentru câinii seniori de toate rasele

Kennels` Favourite ADULT DOG este mâncare uscată câini superpremium pentru câinii adulți de toate rasele. Conține carne de pasăre, este bogat în orez cu o formulă care sprijină articulații suple și de durată.

Această mâncare uscată câini superpremium Kennels Favourite ADULT DOG a fost dezvoltat de către nutriționiști veterinari. Se încadrează în categoria hranelor super premium! Această hrană se ridică asupra celorlalte hrane premium, deoarece conține doar ingrediente naturale și nu conține suplimente artificiale adăugate. ADULT DOG conține preponderent carne de pasăre și orez și este făcut conform standardelor olandeze ridicate. Echilibrul ideal de Calciu (Ca) și Fosfor (P) ajută la dezvoltarea oaselor și dinților puternici.

ADULT DOG are un efect de protecție cardiacă datorită conținutului ridicat de taurină. Taurina este un acid sulfamic în metabolism compus din metionină și cisteină. Taurina joacă un rol esențial în funcționarea mușchilor inimii. Taurina adăugată sprijină funcționarea inimii și previne bolile acestuia. Datorită conținutului ridicat de taurină, ADULT DOG este benefic în mod special câinilor adulți de talie mare.

Datorită acestei hrane, metabolismul se va intări, dovada concretă vor fi scaunele compacte, care arată că aproape toată hrana a fost absorbită de catre organism. Astfel câinele tău se va meține în condiție de top cu această mâncare uscată câini superpremium.

EPA+DHA (aciduri gras de omega-3): Asigură funcționarea optimă al sistemului imunitar și menținerea sănătății pielii. Reduc reacțiile inflamatorii, care sunt asociați cu formarea bolilor atopice. Acizii grași Omega 6 și 3 sunt iî proporție optimă de 5:1.

Agenți de protecție (ulei de somon, sulfat de condroitină, midie cu buze verzi): au un efect pozitiv asupra articulațiilor și are grijă de recuperarea cartilajelor. Asigură ca fluidele din articulații să fie destul de vâscoase pentru un efect ”lubricant” asupra acestora. Așadar reduce riscul de apariție al artritei. Efectul antiinflamator reduce durerile articulațiilor, prevenind totodata inflamațiile pielii.

Efect Cardio Protectiv: Taurina (2-aminoacid sulfic) este un acid organic format din metionină și cisteină și este esențial pentru funcționarea optimă a inimii. Taurina joacă un rol important în funcționarea mușchilor inimii.

Formula ”Sistemul Musculosceletal”: Nivelul scăzut de Calciu (Ca) și fosfor (P) garantează o dezvoltare sănătoasă al sistemului de circulație.

Îmbogățit cu prebiotice Mannan- oligozaharide: Protejează intestinele împotriva bacteriilor patogenice.

Proteine ușor digeriabile: Asigură digestia optimă și convertirea optimă a nutrienților, prevenind reacțiile adverse.

Mix natural de Antioxidanți: Previne formarea cancerului și insuficienței renale. Inversează declinul legat de vârsta structurilor de țesut.

Nivel de umiditate 8%: Previne formarea bacteriilor meligne astfel ajutând la un aport al nutrienților, prevenind descompunerea prematură ale acestora.
Bucățelele sunt făcute din ingrediente naturale fără a fi tratare, astfel câinele tău poate mirosi ce mănâncă. Nivelul de acceptare al acestei mâncare uscată câini superpremium este extrem de ridicată. Bucățile sunt ușor unsuroase (cu grăsimile potrivite desigur!), care sunt benefice pentru blană și intestinele deopotrivă. Datorită structurii crocante ale bucăților, câinele tău va avea dinți puternici și gingii sănătoase.
Formula specială de vitamine și minerale asigură toți nutrienții esențiali de care câinele tău are nevoie, nu doar până ajunge la vârsta de maturitate ci și când ajunge la vârsta de senior – pe la 7 ani – dar și după ce împlinește această vârstă și funcțiile renale incep să decline.
Este o hrană cu atât de multe posibilități, o mâncare uscată câini superpremium!

Beneficiile acestei hrane:
– Nutriție ridicată
– Aromă optimă
– Digerabilitate rapidă
– îmbunătățire rapidă al condiției generale
– Reduce riscul osteoartritei
– Echilibrul optim al ingredientelor, vitaminelor și mineralelor
– Vitalitate Maximă
– Risc scăzut al pietrelor de vezică

Compoziție:
Carne de pasăre deshidratată, porumb, orez spart, orz, grăsimi de proveniență animalică (păsări), gris, pulpă de sfeclă deshidratată, grâu, extract de drojdie dezidratată (sursă de Manan oligozaharide (MOS)), proteine de colagen hidrolizat, făina de pește, ulei de somon, praf de ou, minerale (fosfat monocalcic), ficat hidrolizat de pui, ulei de semințe de in, sulfat de condroitină, extract hidrolizat de moluște și crustacee (sursă de glucozamină).

** Cu substanța-tocoferol care reduce oxidarea, bogat în extracte de origine naturală (vitamina E) și conservanți acid citric, propionat de calciu și acid sorbic, permis de UE.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 8,0 %
Proteină brută 26,0 %
Grăsime brută 15,0 %
Cenușă brută 6,4 %
Celuloză brută 2,4 %
Calciu 1,5 %
Fosfor 1,0 %
Sodiu 3,0 gr
Potasiu 5,0 gr
Lizină 13,5 gr
Metionină 4,7 gr
Cistină 3,7 gr
Treonină 9,5 gr
Triptofan 2,3 gr
Acid linoleic (ω6) 30,0 gr
Acid linoleic 2,0 gr
EPA 1,2 gr
DHA 1,3 gr
Carbohidrați 40,2 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR