Kennels' Favourite Adult DogKennels' Favourite Adult Dog

Kennels' Favourite Adult Dog

Kennels' Favourite Adult Dog este o hrană super premium pentru câini adulți

detalii despre produs
Preț brut: de la 69.89 Lei
Evaluare: 4.7 / 3 Citirea tuturor părerilor (0)
Kennels' Favourite Adult Dog 12,5 kg

Kennels' Favourite Adult Dog 12,5 kg

12,5 kg
Preț: 189.98 Lei (15.20 Lei / kg)
1.96 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Kennels' Favourite Adult Dog 4 kg

Kennels' Favourite Adult Dog 4 kg

4 kg
Preț: 69.89 Lei (17.47 Lei / kg)
0.72 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

Kennels' Favourite Adult Dog este o hrană super premium pentru câini adulți

Caracteristici:

- Formulat fără OMG

- Formulat fără gluten de grâu

- Proprietăți condroprotectoare

- Efect cardio -protector

- Formula „Sistemul musculo-scheletic”

- Formula „Sănătate digestivă”

- OMEGA 6:3 / EPA+DHA

- Proteine ​​foarte digerabile

- Amestec de antioxidanti naturali

- Nivel de umiditate 8%

Kennels`Favourite Adult Dog este o hrană uscată super premium completă și echilibrată, fără gluten de grâu, pentru câini adulți de toate rasele. Nutriție pentru o digestie bună și un sistem imunitar puternic. Ajută la susținerea unei funcții articulare sănătoase. Formulat cu adaos de taurină și conținut scăzut de sodiu - pentru a menține o bună funcționare a inimii. Surse de proteine: 78% de origine animală (pasăre) și 22% de origine vegetală.

Formula Kennels`Favourite Adult Dog a fost dezvoltată cu participarea celor mai buni specialiști olandezi din domeniul nutriției veterinare. Această hrană premium este pregătită din ingrediente pure și nu sunt adăugate suplimente artificiale care să îmbunătățească hrana. Câinele dumneavoastră se va bucura cu adevărat de gustul natural al hranei. Kennels`Favourite Adult Dog are la bază carne de pasăre și orez și este produsă în conformitate cu standardele stricte de calitate olandeze. Cu această hrană metabolismul câinelui Dumneavoastră se va îmbunătăți, dovada clară fiind fecalele foarte compacte, ceea ce indică faptul că majoritatea nutrienților au fost absorbiți.

Formula "Sensitive" fără gluten de grâu: Glutenul de grâu este o proteină vegetală (gluten), este slab digerat și ajută la dezvoltarea bacteriilor dăunătoare în intestine, care se formează sub influența toxinelor. Această hrană nu conține gluten de grâu și protejează împotriva reacțiilor alergice la alimente.

Agenți de protecție Chondro (ulei de somon, condroitină și glucozamină): Au un efect pozitiv asupra articulațiilor, monitorizează refacerea țesutului cartilaginos și previn uzura articulațiilor. Măresc fluxul de apă în țesutul cartilaginos, sporind astfel proprietățile lubrifiante ale articulațiilor. Participă la procesele antiinflamatorii și, prin aceasta, ameliorează durerile articulare. Conferă flexibilitate, elasticitate și rezistență țesutului cartilaginos. Blochează degradarea și distrugerea țesutului cartilaginos. Au un efect pozitiv asupra inflamației pielii.

Glucozamina stimulează sinteza țesutului cartilaginos sănătos și formarea lichidului sinoval, un lubrifiant delicat al articulațiilor. Glucozamina este un adevărat material de construcție articulară și cel mai puternic "captator" din natură al moleculelor de apă, care redă rezistența și elasticitatea cartilajului articular. Condroitina menține apa legată cu glucozamina în cartilajul articular, creând astfel un fel de pernă elastică-absorbant de șocuri. În acest fel, revigorarea articulației și protecția acesteia împotriva uzurii se face în două direcții, reducând riscul de artrită.

Efectul cardioprotector: Kennels`Favourite Adult Dog  asigură un efect de protecție cardiovasculară prin conținutul foarte ridicat de taurină. Taurina (acid 2-aminoetan-sulfatic) este un acid organic care se formează din metionină și cisteină și este esențială pentru buna funcționare a inimii. Taurina joacă un rol esențial în funcționarea mușchiului cardiac. Adăugarea suplimentară de taurină susține funcția cardiacă și ajută la prevenirea bolilor de inimă. Rasele de câini de talie mare sunt mai predispuse la boli ale mușchiului cardiac. Deoarece Kennels`Favourite Adult Dog  conține extra taurină, este, prin urmare, deosebit de bun pentru câinii adulți din rasele mari. taurina joacă un rol important în funcționarea mușchiului cardiac.

Formula "Sistemul musculo-scheletic": Echilibrul ideal de calciu (Ca) și fosfor (P) ajută la dezvoltarea unor dinți și oase puternice.

Formula "Sănătate digestivă", îmbogățită cu prebiotice (MOS+FOS): Susține creșterea bacteriilor benefice din intestin. Încurajează mișcarea peristaltică, exercitând o influență pozitivă asupra activității intestinale și evacuării. Protejează intestinul împotriva bacteriilor patogene.

EPA+DHA (acizi grași polinesaturați Omega-3): Asigură funcția imunitară și întreținerea pielii. Reduc reacțiile inflamatorii care pot apărea în timpul dezvoltării bolilor atopice și a osteoartritei. Acizii grași Omega-6 și -3 sunt prezenți în raportul ideal de 5:1.

Proteine foarte ușor de digerat: Asigură o digestie optimă și o conversie eficientă a nutrienților, prevenirea reacțiilor adverse la alimente.

Amestec natural de antioxidanți: Reduce formarea radicalilor liberi, care joacă un rol în dezvoltarea și progresia cancerului și a insuficienței renale. Inversează declinul legat de vârstă al structurilor țesuturilor.

Nivel de umiditate 8%: Împiedică dezvoltarea bacteriilor și astfel protejează hrana de putrefacție, garantând ingredientelor o rezistență maximă la descompunere.

Formula specială de vitamine și minerale asigură toți nutrienții esențiali de care câinele tău are nevoie, nu doar până ajunge la vârsta de maturitate ci și când ajunge la vârsta de senior – pe la 7 ani – dar și după ce împlinește această vârstă și funcțiile renale incep să decline.

Este o hrană cu atât de multe posibilități, o mâncare uscată câini superpremium!

Beneficiile acestei hrane:
– Nutriție ridicată
– Aromă optimă
– Digerabilitate rapidă
– îmbunătățire rapidă a condiției generale
– Reduce riscul osteoartritei
– Echilibrul optim al ingredientelor, vitaminelor și mineralelor
– Vitalitate Maximă

Compoziție:
Carne de pasăre deshidratată, porumb tânăr, orez, orz perlat, tărâțe de orez, grăsime de pasăre (conservată cu amestec de tocoferoli, sursă naturală de vitamina E), pulpă de sfeclă uscată (bogată în pectine), proteine de pui hidrolizate, ulei de somon pur de calitate superioară, drojdie (o sursă naturală de Mannanoligo-saccharide (prebiotic MOS), Pește deshidratat, Pudră de ouă întregi, Minerale, Gelatină (Proteină de colagen hidrolizată, o sursă naturla de aminoacizi esențiali), Inulină (extrasă din rădăcină de cicoare, o sursă naturală de Fructooligozaharide (FOS prebiotic)), Extract de crustacee și moluște (o sursă naturală de glucozamină), Sulfat de condroitină.

** Cu substanța-tocoferol care reduce oxidarea, bogat în extracte de origine naturală (vitamina E) și conservanți acid citric, propionat de calciu și acid sorbic, permis de UE.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 8,0 %
Proteină brută 26,0 %
Grăsime brută 15,0 %
Cenușă brută 6,4 %
Celuloză brută 2,4 %
Calciu 1,5 %
Fosfor 1,0 %
Sodiu 3,0 gr
Potasiu 5,0 gr
Lizină 13,5 gr
Metionină 4,7 gr
Cistină 3,7 gr
Treonină 9,5 gr
Triptofan 2,3 gr
Acid linoleic (ω6) 30,0 gr
Acid linoleic 2,0 gr
EPA 1,2 gr
DHA 1,3 gr
Carbohidrați 40,2 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR