închide
Kennels' Favourite Lamb & Rice3 kgKennels' Favourite Lamb & Rice

Kennels' Favourite Lamb & Rice

Kennels' Favourite Lamb & Rice este o hrană uscată super premium pentru câini adulți de orice rasă, care suferă de alergii alimentare.  

detalii despre produs
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Preț brut: de la 75.89 Lei
Evaluare: 4.7 / 41 Citirea tuturor părerilor (0)
Kennels' Favourite Lamb & Rice 12,5 kg

Kennels' Favourite Lamb & Rice 12,5 kg

12,5 kg
Preț: 208.97 Lei (16.72 Lei / kg)
2.15 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Kennels' Favourite Lamb & Rice 3 kg

Kennels' Favourite Lamb & Rice 3 kg

3 kg
Preț: 75.89 Lei (25.30 Lei / kg)
0.78 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică
Instrucțiuni de dozare

Kennels' Favourite Lamb & Rice este o hrană uscată super premium pentru câini adulți de orice rasă, care suferă de alergii alimentare.  

Lamb&Rice – hrană câini antialergică

Tip: Calitate super premium
Pentru: Câini adulți de toate rasele, în special pentru cei care au probleme digestive sau/ori alergii alimentare sau alte intoleranțe de rinichi, de piele, probleme cu năpârlirea sau supraponderali – hrana câini antialergică.

Kennels Favourite LAMB&RICE este hrana uscată super premium, pentru câini adulți de toate rasele cu intoleranțe almentare, bogat în miel și orez, cu proteine hidrolizate, este o hrană câini antialergică.

LAMB&RICE a fost dezvoltat cu ajutorul unor specialiști în nutriție veterinară. LAMB&RICE conține bucățele ușor digerabile. Excelent pentru câinii cu stomacul sensibil, alergii alimentare, piele iritată sau alte intoleranțe. Această hrană câini antialergică poate reduce problemele renale al câinelui tău. Este puternic recomandat câinilor supraponderali. Nutriție echilibrată pentru câinii care au crescut prea repede și au nevoie de o pauză de la mâncărurile grele.

*în cazul alergiilor, continuă să-ți hrănești cățelul cu LAMB&RICE chiar și după ce problemele au dispărut.

*Câinii tind să ajungă ușor supraponderali, LAMB&RICE este o hrană câini antialergică cu nivel de energie scăzută (conținut scăzut de grăsimi cu nivel ridicat de fibre) pentru a stabiliza masa musculară în procesul de slăbire, LAMB&RICE oferă o sursă bogată de proteine, fiind o hrană completă care va stabiliza greutatea câinelui după slăbire, sau ajută în menținerea greutății optime scăzând posibilitatea de a deveni supraponderali. LAMB&RICE este cu adevărat o hrană super premium desăvârșită!

Omega 6:3 Aciduri Grași: Necesare pentru o imunitate optimă și menținerea pielii sănătoase. Reduc reacțiile inflamatorii, care sunt asociate cu dezvoltarea bolilor atopice. Acidurile grași Omega-3 și -6 se regăsesc în proporții de 5:1.

Proteine hidrolizate: Sunt proteine care au fost hidrolizate sau dispersate în componente de aminoacizi și fragmente de peptide mici, cu scopul de a reduce antigenitatea. Prezintă greutăți moleculare ale fragmentelor mai mici de 10.000 daltoni pentru abolirea oricărei influențe nedorite asupra sistemului imunitar, în special reacțiile alergice.

Fără gluten: Sunt proteine care au fost hidrolizate sau dispersate în componente de aminoacizi și fragmente de peptide mici, cu scopul de a reduce antigenitatea.

Programa Sensitive (miel carne + gluten): LAMB&RICE are concentrație mare de carne de miel – dintre toate proteinele de proveniență animalică aceasta este una dintre cele mai echilibrate în termeni de valoare nutritivă și conținut de vitamine. LAMB&RICE protejează câinii de la reacțiile alergice datorită absenței de făină (gluten), care de asemenea, promovează creșterea bacteriilor dăunătoare în intestine și toxine.

Valoare energetică scăzută: pentru a reduce greutatea câinilor supraponderali, dar și pentru o dietă echilibrată care previne formarea unei tendințe de a acumula greutate neodrită.

Îmbunătățirea funcțiilor renale și al ficatului: hrana câini antialergică are conținut scăzut de proteine 23% (13,3 gr/MJ) reduce producția de amoniac, astfel ușurând funcționarea rinichilor și al ficatului. în același timp ajută la menținerea unei mase musculare suple. Nivelul scăzut de Fosfor (P) + nivelul ridicat de vitamina E scade riscul insuficienței renale și al ficatului. Conținutul scăzut de Sodiu (Na) controlează tensiunea și contribuie la menținerea funcționării optime al rinichilor.

Îmbogățit cu prebiotice Mannan- oligozaharide: Protejează intestinele împotriva bacteriilor patogenice.

Proteine ușor digeriabile: Asigură digestia optimă și convertirea optimă a nutrienților, prevenind reacțiile adverse.

Mix natural de Antioxidanți: Previne formarea cancerului și insuficienței renale. Inversează declinul legat de vârstă a structurilor de țesut.

Nivel de umiditate 8%: Previne formarea bacteriilor meligne astfel ajutând la un aport al nutrienților, prevenind descompunerea prematură ale acestora.
Bucățelele sunt făcute din ingrediente naturale fără a fi tratate, astfel câinele tău poate mirosi ce mănâncă. Nivelul de acceptare al acestei hrane este extrem de ridicată. Bucățile sunt ușor unsuroase (cu grăsimile potrivite desigur!), care sunt benefice pentru blană și intestinele deopotrivă. Datorită structurii crocante ale bucăților, câinele tău va avea dinți puternici și gingii sănătoase.
Bucățelele sunt netratate, așadar câinele tău simte ce mănâncă și iubește ceea ce gustă! Structura crocantă menține dinții puternici și gingiile sănătoase. Optim pentru câinii de toate rasele. Câinele tău va fi în condiție de top cu această hrană câini antialergică.

Beneficiile acestei hrane:
– Asigură soluție reală pentru câinii cu probleme ale pielii, intestinale sau alte alergii!
– Foarte ușor digerabil
– Facilitează funcțiile renale
– Stabilizează greutatea corpului
– Gust magnific
– Fără probleme de miros neplăcut

Compoziție hrană câini antialergică:
Carne (60% carne de miel) și subproduse de origine animală (ou, proteine de pui hidrolizate, ficat de pui hidrolizat), cereale (orez min. 25%), uleiuri și grăsimi (ulei de somon), ingrediente de origine vegetală, extract de drojdie deshidratată (sursă de Manan oligozaharide (MOS)), pește și produse din pește (hering), minerale, celuloză, inulină (sursă fructooligozaharide (FOS)), lecitină, clorură de sodiu, extract de Yucca Schidigera, extract de semințe de struguri, curcumă, citrice, cuișoare (Syzygium).

** Cu substanța-tocoferol care reduce oxidarea, bogat în extracte de origine naturală (vitamina E) și conservanți acid citric, propionat de calciu și acid sorbic, permis de UE.

Analiză tipică Cantitate
Umiditate 8,0 %
Proteină brută 23,0 %
Grăsime brută 12,0 %
Cenușă brută 6,6 %
Celuloză brută 2,2 %
Calciu 1,5 %
Fosfor 0,90 %
Sodiu 0,2 %
Carbohidrați 48,2 %
Greutate Greutate Doză zilnică
1-3 kg 34-76 g
3-5 kg 76-111 g
5-10 kg 111-185 g
15-20 kg 249-307 g
25-30 kg 362-414 g
35-40 kg 464-511 g
45-50 kg 558-602 g
55-60 kg 646-689 g
65-70 kg 730-771 g
75-80 kg 811-851 g
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR