Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and RiceKennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice

Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice

Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice este o hrană uscată super premium pentru orice rasă de cățel, care suferă de alergie alimentară. Hrana este bogată în carne de miel și orez, cu proteine hidrogenate. 

detalii despre produs
Preț brut: de la 74.29 Lei
Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice 12,5 kg

Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice 12,5 kg

12,5 kg
Preț: 230.99 Lei (18.48 Lei / kg)
2.38 puncte de fidelitate
Livrare: 11 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice 3 kg

Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice 3 kg

3 kg
Preț: 74.29 Lei (24.76 Lei / kg)
0.77 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului

Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice este o hrană uscată super premium pentru orice rasă de cățel, care suferă de alergie alimentară. Hrana este bogată în carne de miel și orez, cu proteine hidrogenate. 

Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice a fost fabricat de către specialiști în nutriție. Conține granule ușoare de digerat, este hrana ideală și pentru cățeii cu sensibilitate a sistemului intestinal, alergii alimentare sau cu probleme ale pielii. Această hrană poate preveni problemele rinichilor. Este ideală și pentru cățeii care cresc prea repede și au nevoie de o scurtă pauză. 

În cazul alergiilor alimentare, continuați hrănirea cățeilor cu hrana Lamb&Rice și dacă simptomele au încetat. 

Acizii grași Omega 3 și 6: Sprijină funcționarea sistemului imunitar și ajută la menținerea bunăstării a pielii. Reduc inflamațiile, care pot fi cauzate de dermatita atopică. Raportul dintre acizii grași Omega 3 și 6 este ideal, de 5:1.

Proteine hidrogenate: Proteine care au fost descompuse în aminoacizi și peptide mici, pentru a reduce nivelul de antigenicitate. Greutatea moleculară  a particulelor nu depășește 10 000 daltoni, pentru a reduce reacțiile adverse a sistemului imunitar, mai ales a reacțiilor alergice alimentare. 

FĂRĂ gluten: program de protecție (carne de miel + fără adaos de gluten): Hrana Kennels' Favourite Puppy & Junior Lamb and Rice conține o cantitate ridicată de carne de miel, care este una dintre cele mai importante surse de proteine de origine animală, este cel mai echilibrat nutrient, privind și conținutul de vitamine și microelemente. Această hrană protejează împotriva reacțiilor alergice alimentare, pentru că nu conține proteine de grâu (gluten), din care se formează glutenul, care nu este bine venită acestor animale, mai ales din cauza faptului că datorită glutenului se mărește numărul de bacterii în intestine, iar aceste bacterii produc toxine.

Valoare de energie optimă: ajută la reducerea creșterii de greutate a câinilor juniori, dar este hrana ideală și pentru animale predispuse la creșterea în greutate. 

H.D.P./ Proteine digerabile: Asigură o digestie optimă și o absorbție eficientă a nutrienților, împiedică reacțiile adverse date alimentelor. 

Îmbogățit cu prebiotici (MOS): Ajută creșterea bacteriilor benefice în intestine. Crește mișcarea peristaltică, astfel încât are efect benefic asupra intestine și a sistemului excretor. Protejează sistemul digestiv de bacterii patogenice. 

Amestec natural de antioxidanți: Reduce formarea radicalilor liberi, care joacă un rol important în apariția cancerului și a insuficienței renale.

8% nivelul de umiditate: Împiedică suprainfecția cu bacterii, astfel împiedică stricarea hranei, garantând ca ingredientele rezistă descompunerii. 

Granulele sunt netratate, de aceea câinele Dvs o să simtă gustul mâncării și o să fie înnebunit după această hrană. Structura crocantă a hranei menține gingia și dinții curați, întărindu-le în același timp. Este alegerea ideală pentru orice rasă de câine. Câinele Dvs. o să fie în condiția top tot timpul. 

Beneficiile hranei: 

- o adevărată soluție pentru problemele intestinale și ale pielii, sau pentru câini care suferă de alergii alimentare!
- foarte ușor de digerat
- sprijină funcțiile rinichilor
- stabilizează greutatea corporală
- gust imbatabil

Ingrediente

Carne de miel deshidratat (min. 38%), porumb, orz, orez, grăsime de origine animală, proteine hidrolizate de pasăre (max. 5%), extract deshidratat de drojdie de bere (sursă de mananoligozaharide), lecitină, fosfta de monocalciu, clorură de sodiu. 

Este bogată în extract de tocoferol natural (vitamina E) și se conservează cu acid citric, propionat de calciu și acid sorbic, cu autorizația UE.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR