Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Kennels' Favourite
Special
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Hrană uscată pentru câini Kennels' Favourite

Hrana pentru câini Kennel's Favourite oferă câinelui dumneavoastră toți nutrienții în forma lor cea mai pură. Kennels Favourite este o hrană pregătită în mare parte din carne, așa cum le place cel mai mult câinilor. Prin urmare, Kennel's Favourite rămâne aproape de dieta originală ale câinilor și, prin urmare, este mâncarea "favorită" a multor câini.

Hrană pentru câini naturală 

Hrana pentru câini din ingrediente naturale, inspirată din dieta lupului.  Multe alimente ieftine conțin zaharuri și alți carbohidrați de care câinii nu au nevoie și care pot fi chiar dăunătoare. Hrana de calitate pentru câini, cum ar fi Kennels' Favourite, nu conține aceste zaharuri.  

Prin urmare, hrana pentru câini Kennels' Favourite conține în principal carne. Lupii își iau nu numai proteinele, ci și vitaminele din carne, iar carnea crudă conține multe vitamine.

Kennels' Favourite oferă atât hrană umedă cu carne, cât și hrană uscată sănătoasă.

Kennels' Favourite pentru fiecare câine

Fiecare câine are propriile nevoi alimentare, iar Kennels' Favourite ține cont de acest lucru. Kennels' Favourite are sortimente de produse adaptate.  Obiectivul Kennels' Favourite este de a obține satisfacția maximă a animalului de companie cu hrana de care are nevoie pe tot parcursul vieții sale: de la o vârstă concretă: cățeluș, tânăr, adult și senior; pentru un tip concret: activ, excepțional de activ, relativ inactiv, inactiv; pentru un anumit stil de viață: animalele de companie care petrec mult timp în aer liber, care fac exerciții fizice regulate sau participă la sesiuni de antrenament activ, care lucrează; pentru câini cu probleme de sănătate observabile: alergie la anumite alimente, atopie cutanată, căderea părului, rinichi slabi, supraponderabilitate (în primul rând din cauza castrării sau sterilizării), scăderea culorii naturale, pigmentare, pietre la rinichi sau articulații slabe.

Alege hrana pentru câini super premium Kennels’ Favourite și aceasta va deveni cu siguranță favorita câinelui dvs. Pentru fiecare câine există Kennels' Favourite!

Câinele dumneavoastră este un adevărat gurmand și apreciază gustul crochetelor crocante  Kennels’ Favourite, dar și bucățelele moi de carne? În acest caz conservele pentru câini  Kennels’ Favourite este exact ce aveți nevoie!

Dacă sunteți în căutarea unei hrane pentru câini din ingrediente naturale și de calitate, dar și la un preț avantajos, încercați sortimentul  Kennels’ Favourite potrivit stilul de viață al câinelui dumneavoastră din oferta Petissimo!

mai mult...