Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Orijen Puppy LargeOrijen Puppy Large

Orijen Puppy Large

Orijen Puppy Large o hrană pentru cățeluși de talie mare și este plină de proteine din carne de pui și curcan crescuți în aer liber, oua de cuibar, cambulă și hering sălbatic, toate acestea livrate PROASPETE sau CRUDE in raport WHOLEPREY (prada integrala).  Conținutul de energie și minerale este moderat pentru o creștere ideală.

detalii despre produs
Hrană dietetică (Light)
Fără gluten / cereale
Preț brut: de la 389.98 Lei
Evaluare: 4.8 / 52 Citirea tuturor părerilor (0)
Orijen Puppy Large 11,4 kg

Orijen Puppy Large 11,4 kg

11,4 kg
Preț: 389.98 Lei (34.21 Lei / kg)
4.02 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Orijen Puppy Large o hrană pentru cățeluși de talie mare și este plină de proteine din carne de pui și curcan crescuți în aer liber, oua de cuibar, cambulă și hering sălbatic, toate acestea livrate PROASPETE sau CRUDE in raport WHOLEPREY (prada integrala).  Conținutul de energie și minerale este moderat pentru o creștere ideală.

Caracteristici:

- Toți cățeii de talie mare se simt cel mai bine cu o dietă Biologically Appropriate™: o dietă bogată în proteine și grăsimi provenite din ingrediente animale de calitate pentru a susține dezvoltarea maximă.

- Rețeta ORIJEN Puppy Large Breed este plină de 85%1 de ingrediente animale de calitate, cum ar fi pui și curcan proaspăt sau crud, pește și ouă.

- Cu incluziuni bogate de animale Wholeprey, hrana pentru câini ORIJEN este preparată cu părțile bogate în nutrienți și suculente ale prăzii pentru a oferi nutriția de care câinii au nevoie. Rezultatul este o dietă pentru companionul dvs. canin care este fără comparație.

- Dieta bogată în proteine pe care câinele tău este menit să o mănânce

- 85% ingrediente de calitate din carne de pasăre și pește, care oferă o sursă puternică de proteine esențiale, vitamine și minerale

- Primele 5 ingrediente sunt întotdeauna proteine proaspete sau crude2 , inclusiv carne de pasăre și pește

- Fără ingrediente din cereale*.

*Produs într-o unitate care procesează și cereale. 

Ingrediente:

Compoziție: Carne proaspătă de pui (21%), carne crudă de curcan (11%), organe proaspete de pui (inimi, ficat) (10%), merluciu întreg, crud (5%), hering întreg, crud (5%), ouă proaspete (5%), ficat crud de curcan (5%), carne de pui deshidratată (5%), macrou deshidratat (5%), sardine deshidratate (4.5%), hering deshidratat (4%), linte roșie integrală, linte verde integrală, mazăre integrală, fibre din linte, năut integral, fasole pinto integrală, amidon din mazăre, carne de curcan deshidratată (2%), grăsime din pește (2%), fasole albă integrală, ulei de pollock (0.5%), alge deshidratate, dovleac întreg, proaspăt, dovlecel întreg, proaspăt, dovlecel zucchini întreg, proaspăt, morcov întreg, proaspăt, măr întreg, proaspăt, pere întregi, proaspete, rădăcină deshidratată de cicoare, varză kale proaspătă, spanac proaspăt, frunze proaspete de sfeclă roșie, frunze proaspete de păstârnac, merișoare întregi, afine întregi, afine canadiene întregi, turmeric, armurariu, rădăcină de brusture, lavandă, rădăcină de nalbă, măceșe.

Aditivi: Aditivi tehnologici: Extract de tocoferol din uleiuri vegetale: 121mg, acid citric: 40mg. Aditivi senzoriali: Extract de rozmarin: 80mg. Aditivi nutriționali: 3a370 Taurine: 400mg, 3b606 (Zinc: 105mg), 3b406 (Cupru: 11mg), 3a821 Vitamina B1: 9.8mg, 3a700 Vitamina E: 120IU. Aditivi nutriționali: Aditivi zootehnici: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1x10^9 CFU.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută min. 38 %
Grăsime min. 16 %
Carbohidrați 21 %
Cenușă brută max. 7 %
Celuloză brută max. 6 %
Umiditate max. 12 %
Calciu min. 1,3 %
Fosfor min. 1,1 %
Omega-6 acizi grași min. 2,8 %
Omega-3 acizi grași min. 0,9 %
DHS min. 0,3 %
EPS min. 0,2 %
Glucozamină min. 1400 mg/kg
Sulfat de condroitină min. 1200 mg/kg
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR