Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin OptidermaPro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin Optiderma

Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin Optiderma

Hrana Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin Optiderma este una completă pentru câini de talie medie și mare cu sensibilități ale pielii, care au vârsta de peste 7 ani.

detalii despre produs
Fără carne de pui
Afecţiuni dermatologice
Preț brut: de la 381.19 Lei
Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin Optiderma 14 kg

Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin Optiderma 14 kg

14 kg
Preț: 381.19 Lei (27.23 Lei / kg)
3.93 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrana Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin Optiderma este una completă pentru câini de talie medie și mare cu sensibilități ale pielii, care au vârsta de peste 7 ani.

Această hrană a fost fabricată cu ajutorul technologiei noi și având în vedere nevoile speciale ale câinilor țintă, cu ajutorul rețetei OPTIDERMA® hrana PURINA® PRO PLAN® Medium & Large Adult 7+ Sensitive Skin este integrală și conține surse de proteine (somon, porumb, soia, praf de ou, orez, pulpă uscată de sfeclă de zahăr), despre care s-a demonstrat că sprijină sănătatea pielii. Hrana fabricată în special pentru câini seniori cu sensibilitatea pielii, ajută reducerea reacțiilor neplăcute ale pielii. Combinația specială a nutrienților ajută menținerea sănătății pielii și conțin proteine de înaltă calitate, acizi grași esențiali, zinc, vitamina A, B și E.

Datorită formulei Purina PRO PLAN® OPTIDERMA, care a fost fabriat de medici veterinari și experți în nutriție, hrana oferă o nutriție de înaltă calitate, care sprijină pielea sensibilă a câinilor seniori de talie medie/mare. Pielea devine sănătoasă și blana strălucitoare datorită amestecului special de nutrienți din formula OPTIDERMA. Această formulă mai conține surse alese de proteine datorită cărora sunt reduse iritațiile pielii cauzate de alergii sau intoleranță alimentară, peste 85% provine din somon.

Caracteristici

- Surse de proteine alese pentru câini sensibili
- Conținutul de nutrienți potriviți câinilor seniori ajută o îmbătrânire sănătoasă
- Despre amestecul de nutrienți spercial s-a demonstrat că îmbunătățește activitatea cerebrală pentru o viață mai lungă și activă
- S-a demonstrat clinic că sprijină sănătatea pielii
- Conține proteine de înaltă calitate din somon

Ingrediente:

Somon* (17%), orez* (16%), făină de gluten de porumb*, proteine de somon uscate*, amidon de porumb, porumb*, făină de soia*, grăsime de origine animală, săruri minerale, pulpă uscată de sfeclă de zahăr*, celuloză, praf de ouă*, ulei de boabe de soia, hidrolizat, ulei de pește.

* Surse de proteine.

Angajament

Dezvoltarea și îmbunătățirea alimentației animalelor este un scop de viață pentru noi. Și noi suntem stăpâni de câini, de aceea o să lucrăm și în viitor cu toată puterile noastră să găsim metode noi,inovative prin care viața animalelor de companie se poate îmbunătăți și prelungi. 

Analiză tipică Cantitate
Carbohidrați 40,00 %
Proteină brută 28,00 %
Conținutul de grăsime 14,00 %
Umiditate 8,00 %
Cenușă 7,50 %
Fibre alimentare 2,50 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR