Pro Plan Adult Large Breed Athletic OptidermaPro Plan Adult Large Breed Athletic OptidermaPro Plan Adult Large Breed Athletic Optiderma
Pro Plan Adult Large Breed Athletic OptidermaPro Plan Adult Large Breed Athletic Optiderma

Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optiderma

Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optiderma este o hrană uscată integrală pentru câini de talie mare, cu activitate ridicată și sistemul digestiv sensibil.

detalii despre produs
Preț brut: de la 302 Lei
Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optiderma 14 kg

Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optiderma 14 kg

14 kg
Preț: 302 Lei (21.57 Lei / kg)
3.11 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optiderma este o hrană uscată integrală pentru câini de talie mare, cu activitate ridicată și sistemul digestiv sensibil.

În cazul în care câinele Dvs. de talie mare și cu fizic atletic are pielea sensibilă, merită să încercați hrana PURINA® PRO PLAN® Large Athletic Adult Sensitive skin cu nou formulă OPTIDERMA®. 

Este o hrană uscată integrală pentru câini cu ingrediente echilibrate, care ajută la satisfacerea nevoilor câinilor cu pielea sensibilă.

Formula OPTIDERMA® conține ingrediente în raport echilibrat, care sprijină sănătatea pielii. Nutrienții ajută sănătatea blanei, iar sursele de proteine alese ajută la reducerea apariției reacțiilor neplăcute date la hranele asociate cu alergiile alimentare. 

Hrana Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optiderma a fost fabricat din ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi somonul, care sprijină sănătatea articulațiilor și oferă o hrană 100% echilibrată și integrală pentru câinele Dvs., care astfel o să fie capabil să înfrunte provocările zilnice. 

Caracteristici:

- Surse alese de proteine pentru câini sensibili
- Ajută în sprijinirea sănătății articulațiilor
- S-a demonstrat clinic că ajută sănătatea pielii
- Conține proteine de înaltă calitate din somon

Ingrediente:

Somon* (17%), orez* (14%), proteine uscate din somon*, făină de gluten de porumb*, porumb*, grăsimi de origine animală, făină de soia*, pulpă uscată de sfeclă de zahăr*, grits*, hidrolizat, amidon de porumb, celuloză, săruri minerale, praf de ouă*, ulei de boabe de soia, ulei de pește.

* Surse de proteine.

Analiză tipică Cantitate
Carbohidrați 36,00 %
Proteină brută 28,00 %
Conținutul de grăsime 18,00 %
Umiditate 8,00 %
Cenușă 7,00 %
Fibre alimentare 3,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR