Pro Plan Adult Large Breed Athletic OptidigestPro Plan Adult Large Breed Athletic OptidigestPro Plan Adult Large Breed Athletic Optidigest
Pro Plan Adult Large Breed Athletic OptidigestPro Plan Adult Large Breed Athletic Optidigest

Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optidigest

Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optidigest este o hrană uscată integrală de talie mare, cu fizic atletic, adulți și cu sistem digestiv sensibil.

detalii despre produs
Preț brut: de la 302 Lei
Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optidigest 14 kg

Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optidigest 14 kg

14 kg
Preț: 302 Lei (21.57 Lei / kg)
3.11 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optidigest este o hrană uscată integrală de talie mare, cu fizic atletic, adulți și cu sistem digestiv sensibil.

În cazul în care aveți câine de talie mare cu fizic atletic, încercați hrana uscată Pro Plan Adult Large Breed Athletic Optidigest. Această hrană conține toți nutrienții necesari de care câinele Dvs. are nevoie pentru o viață sănătoasă, având în vedere vârsta și talia.

Este o hrană uscată integrală pentru câini atletici, de talie mare. Formula OPTIDIGEST® conține combinația ingredientelor alese, vitamine și săruri minerale, în conformitate cu nevoile speciale ale raselor de talie mare, aceste ingrediente ajută menținerea condiției fizice ideale.

 Hrana PURINA® PRO PLAN® Large Athletic Adult cu formula OPTIDIGEST® a fost fabricat pentru menținerea florei intestinale, pentru câini cu sistemul digestiv sensibil. Este o hrană ușoară de digerat. Această hrană uscată conține bucăți de miel de înaltă calitate, care asigură o nutriție animalului de companie de care are nevoie. 

Caracteristici

- se poate digera ușor și în cazul animalelor cu sistem de digestie sensibilă
- ajută în menținerea echilibrului florei intestinale
- sprijină scaunul de bună calitate
- conține proteine de înaltă calitate de miel

Ingrediente

Miel (19%), porumb, proteine uscate de pasăre, orez (8%), grăsimi de origine animală, grits, pulpă uscată de sfeclă de zahăr, făină de soia, făină de gluten de porumb, hidrolizat, praf de ouă, săruri minerale, ulei de pește.

Analiză tipică Cantitate
Carbohidrați 36,50 %
Proteină brută 28,00 %
Conținutul de grăsime 18,00 %
Umiditate 8,00 %
Cenușă 7,50 %
Fibre alimentare 2,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR