Pro Plan Adult Large Breed Robust OptidermaPro Plan Adult Large Breed Robust OptidermaPro Plan Adult Large Breed Robust Optiderma
Pro Plan Adult Large Breed Robust OptidermaPro Plan Adult Large Breed Robust Optiderma

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optiderma

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optiderma este o hrană uscată integrală pentru câinii de talie mare, cu fizic robust și cu sistemul digestiv sensibil.

detalii despre produs
Preț brut: de la 274.29 Lei
Pro Plan Adult Large Breed Robust Optiderma 14 kg

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optiderma 14 kg

14 kg
Preț: 274.29 Lei (19.59 Lei / kg)
2.83 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optiderma este o hrană uscată integrală pentru câinii de talie mare, cu fizic robust și cu sistemul digestiv sensibil.

Hrana uscată PURINA® PRO PLAN® Large Adult Robust Sensitive Skin cu formula OPTIDERMA® a fost dezvoltată de către medicii veterinari și specialiști în nutriție, pentru a oferi o hrană integrală și echilibrată câinilor de talie mare, care au sensibilități ale pielii.

Formula OPTIDERMA® este echilibrată din punct de vedere a nutrienților esențiali, s-a demonstrat clinic că ajută la menținerea sănătății pielii și blanei. Rețeta conține surse de proteine, care ajută în reducerea reacțiilor neplăcute, cauzate de diferite ingrediente ale hranelor.

Hrana este fabricată din proteine de somon, care ajută la menținerea sănătății articulațiilor animalelor de talie mare, pentru a menține stilul de viață activă. Hrana uscată integrală conține ingrediente de înaltă calitate, conține somon, care oferă o nutriție echilibrată și gustoasă câinelui.

Caracteristici

- surse de proteine alese pentru câini sensibili
- ajută în sprijinirea naturală a articulațiilor
- s-a demonstrat clinic că ajută în sprijinirea sănătății pielii
- conține proteine de înaltă calitate din somon

Ingrediente

Somon* (16%), orez* (14%), porumb*, proteine uscate de somon*, făină de gluten de porumb*, grits*, făină de soia*, pulpă uscată de sfeclă de zahăr*, hidrolizat, grăsimi de origine animală, săruri minerale, celuloză, praf de ouă*, ulei de boabe de soia, ulei de pește. 

* Surse de proteine

Analiză tipică Cantitate
Carbohidrați 42,00 %
Proteină brută 27,00 %
Conținutul de grăsime 12,50 %
Umiditate 8,00 %
Cenușă 7,50 %
Fibre alimentare 3,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR