Pro Plan Adult Large Breed Robust OptidigestPro Plan Adult Large Breed Robust OptidigestPro Plan Adult Large Breed Robust OptidigestPromoțiechiar
-10%
Pro Plan Adult Large Breed Robust OptidigestPro Plan Adult Large Breed Robust Optidigest

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optidigest

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optidigest este o hrană uscată integrală pentru câini de talie mare, cu fizic robust și cu sistemul digestiv sensibil.

detalii despre produs
Preț brut: de la 302 Lei ? de la 271.79 Lei
-10 %Pro Plan Adult Large Breed Robust Optidigest 14 kg

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optidigest 14 kg

14 kg
Preț: 302 Lei (21.57 Lei / kg)? Preț promoțional: 271.79 Lei (19.41 Lei / kg)
2.8 puncte de fidelitate
Livrare: 13 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Informațiile produsului
Analiză tipică

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optidigest este o hrană uscată integrală pentru câini de talie mare, cu fizic robust și cu sistemul digestiv sensibil.

Hrana uscată PURINA® PRO PLAN® Large Robust Adult cu formula OPTIDIGEST® este o hrană integrală pentru câini de talie mare, cu fizic robust și cu sistem digestiv sensibil. Formula OPTIDIGEST® este combinația dintre ingredientele alese, vitamine și săruri minerale, adăugate în cel mai ideal raport pentru satisfacerea nevoilor speciale ale câinilor de talie mare și ajută în menținerea condiției fizice normale. 

Hrana uscată PURINA® PRO PLAN® Large Robust Adult cu formula OPTIDIGEST® conține probiotici, despre care s-a demonstrat clinic că măresc numărul bacteriilor din flora intestinală pentru menținerea echilibrului microflorei intestinale. Ingredientele speciale sprijină sănătatea sistemului intestinal și a scaunului. Această hrană conține bucăți de miel de înaltă calitate, care o să fie iubit de către animalul de companie și conține toți nutrienții necesari.

Caracteristici

- este ușoară de digerat și pentru animalele cu sistem digestiv sensibil
- conține probiotici, despre care s-a demonstrat clinic că măresc numărul bacteriilor din flora intestinală pentru menținerea echilibrului microflorei intestinale
- ajută în menținerea echilibrului florei intestinale
- ajută ca fecalele să fie de bună calitate
- conține proteine de înaltă calitate din miel

Ingrediente

Miel (19%), porumb, proteine uscate de pasăre, orez (12%), grits, pulpă uscate de sfeclă de zahăr, hidrolizat, făină de gluten de porumb, grăsimi de origine animală, praf de ouă, săruri minerale, ulei de pește, ulei de boabe de soia.

Analiză tipică Cantitate
Carbohidrați 43,00 %
Proteină brută 27,00 %
Conținutul de grăsime 12,50 %
Umiditate 8,00 %
Cenușă 7,50 %
Fibre alimentare 2,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR