Pro Plan Puppy Large Breed Athletic OptidigestPro Plan Puppy Large Breed Athletic Optidigest

Pro Plan Puppy Large Breed Athletic Optidigest

PURINA® PRO PLAN pentru Puii de Câine Atletici de Talie Mare, cu OPTISTART, este o hrană completă și echilibrată,  creată pentru puii de câine de talie mare care au o constituție atletică.

detalii despre produs
Afecţiuni digestive
Gestație / Lactație
Preț brut: de la 337.09 Lei
Pro Plan Puppy Large Breed Athletic Optidigest 12 kg

Pro Plan Puppy Large Breed Athletic Optidigest 12 kg

12 kg
Preț: 337.09 Lei (28.09 Lei / kg)
3.47 puncte de fidelitate
Lipsă temporară de stocÎnștiințare
Informațiile produsului
Analiză tipică

PURINA® PRO PLAN pentru Puii de Câine Atletici de Talie Mare, cu OPTISTART, este o hrană completă și echilibrată,  creată pentru puii de câine de talie mare care au o constituție atletică.

Dacă aveți un cățeluș de talie mare, atletic, încercați PURINA PRO PLAN Large Athletic Puppy cu formula OPTIDIGEST. Această hrană completă pentru câini conține toți nutrienții esențiali de care câinele dvs. are nevoie pentru o viață sănătoasă în viața de zi cu zi, ținând cont de mărimea și vârsta corpului său.

Formula OPTIDIGEST® este o combinație de ingrediente selectate, vitamine și minerale pentru a satisface nevoile speciale ale câinilor de talie mare și îi ajută să rămână în formă bună.

PURINA PRO PLAN Large Athletic Puppy  cu formula OPTIDIGEST a fost special dezvoltată pentru a menține echilibrul microflorei intestinale și poate fi ușor digerat chiar și de câinii cu sensibilități digestive. Hrana pentru câini cu miel de înaltă calitate, oferă animalului dvs. de companie nutriția de care are nevoie.

Aceasta hrana este potrivita si pentru femelele gestante si care alapteaza. Incearca azi si vei vedea diferenta pe care o aduce in viata puiului tau de caine.

Beneficii:

- Ușor de digerat chiar și pentru câinii cu digestie sensibilă

- Ajută la menținerea echilibrului microflorei intestinale

- Promovează scaune de bună calitate

- Conține proteine ​​de miel de înaltă calitate

Compozitie:  Miel (20%), proteine ​​de pasăre uscate, porumb, orez, făină de soia, grasime animala, pulpa de sfecla deshidratata, Făină de proteine ​​din porumb, ouă uscate, făină de porumb, ulei de pește, minerale.
Aditivi nutriționali (UI / kg):
Vit A: 28000; Vit D3: 910; Vit E: 550; mg / kg: Vit C: 140; Sulfat feros monohidrat: (Fe: 78); Iodat de calciu anhidru: (I: 2); Pentahidrat de sulfat de cupru (II): (Cu: 12); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 37); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 120); Selenit de sodiu: (Se: 0,11).
Aditivi tehnologici (mg / kg):
Extractele de tocoferol din uleiurile vegetale: 46; Bentonită: 6000.
Analiză tipică Cantitate
Proteine 32 %
Conținutul de grăsime 18 %
Cenușă brută 7,5 %
Celuloză brută 2,5 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR