Pro Plan Puppy Large Breed Robust OptistartPro Plan Puppy Large Breed Robust OptistartPro Plan Puppy Large Breed Robust Optistart
Pro Plan Puppy Large Breed Robust OptistartPro Plan Puppy Large Breed Robust Optistart

Pro Plan Puppy Large Breed Robust Optistart

Pro Plan Puppy Large Breed Robust Optistart este o hrană uscată integrală pentru câini juniori de talie mare, cu fizic robust. Este alegerea ideală și pentru femele gestante sau lactante.

detalii despre produs
Gestație / Lactație
Preț brut: de la 231.89 Lei
Evaluare: 4.9 / 14 Citirea tuturor părerilor (0)
Pro Plan Puppy Large Breed Robust Optistart 12 kg

Pro Plan Puppy Large Breed Robust Optistart 12 kg

12 kg
Preț: 231.89 Lei (19.32 Lei / kg)
2.39 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Pro Plan Puppy Large Breed Robust Optistart este o hrană uscată integrală pentru câini juniori de talie mare, cu fizic robust. Este alegerea ideală și pentru femele gestante sau lactante.

În cazul în care aveți un cățel de talie mare cu fizic robust, atunci încercați hrana Pro Plan Puppy Large Breed Robust cu formula Optistart. Această hrană uscată integrală a fost fabricată pentru căței de talie mare și cu fizic robust, pentru a oferi toți nutrienții necesari pentru o viață sănătoasă.

Pentru menținerea sănătății câinilor este esențială prima perioadă de viață (1 an, dar la câini de talie mare primii 2 ani). Cu ajutorul formulei OPTISTART®, dezvoltat de medici veterinari și experți în nutriție, echipa Purina PRO PLAN® a dezvoltat hrana PUPPY pentru sprijinirea sistemului natural de apărare a câinelor și astfel având toate condițiile optime pentru începerea unei vieți sănătoase. Formula OPTISTART®, cu ajutorul ingredientelor speciale (colostru - care este bogat în anticorpi naturali) ajută la întărirea sistemului natural de apărare a animalelor pentru a putea face față provocărilor de zi cu zi.

Caracteristici:

- ajută în sprijinirea sănătății articulațiilor
- ajută în sprijinirea sănătății îndelungate
- ajută dezvoltarea sistemului imunitar la căței
- fabricat în special pentru căței de talie mare și cu fizic robust
- dezvoltat pentru menținerea sănătății dentare
- conține bucăți de pui de înaltă calitate

Ingrediente:

Pui (18%), grâu, proteine uscate de pasăre, porumb, făină de soia, orez (7%), grăsimi de origine animală, fibre de grâu, hidrolizat, pulpă uscată de sfeclă de zahăr, făină de gluten de porumb, făină de gluten de grâu, săruri minerale, praf de ouă, ulei de pește, colostru uscat (0,1%).

Analiză tipică Cantitate
Carbohidrați 38,00 %
Proteină brută 29,00 %
Conținutul de grăsime 15,00 %
Umiditate 8,00 %
Cenușă 7,50 %
Fibre alimentare 2,50 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR