Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin OptidermaPro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Optiderma

Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Optiderma

Hrana Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Optiderma este una completă pentru căței de talie mică, cu sensibilități ale pielii. Este alegerea ideală și pentru femele gestante sau lactante.

detalii despre produs
Fără carne de pui
Afecţiuni dermatologice
Gestație / Lactație
Numai cu pește
Preț brut: de la 121.39 Lei
Evaluare: 4.6 / 28 Citirea tuturor părerilor (0)
Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Optiderma 3 kg

Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Optiderma 3 kg

3 kg
Preț: 121.39 Lei (40.46 Lei / kg)
1.25 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrana Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Optiderma este una completă pentru căței de talie mică, cu sensibilități ale pielii. Este alegerea ideală și pentru femele gestante sau lactante.

Hrana Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin cu formula Optiderma este o hrană uscată integrală pentru căței, care conține combinația nutrienților esențiali, despre care s-a demonstrat clinic că ajută la menținerea sănătății pielii și blanei. Hrana fabricată fără gluten de grâu, conține toți nutrienții necesari pentru piele și blană, astfel proteine sub formă de aminoacizi, acizi grași esențiali, vitamine B și zinc, pe lângă astea mai conține și calciu, fosfor și vitamina D, acest amestec este echilibrată pentru un sistem osos rezistent.

Datorită formulei Purina PRO PLAN® OPTIDERMA, care a fost fabriat de medici veterinari și experți în nutriție, hrana oferă o nutriție de înaltă calitate, care sprijină pielea sensibilă a câinilor adulți de talie medie. Pielea devine sănătoasă și blana strălucitoare datorită amestecului special de nutrienți din formula OPTIDERMA. Această formulă mai conține surse alese de proteine datorită cărora sunt reduse iritațiile pielii cauzate de alergii sau intoleranță alimentară.

Caracteristici

- sprijină sănătatea sistemului imunitar
- surse alese de proteine pentru căței sensibili
- combinația nutrienților esențiali, care ajută în menținerea sănătății articulațiilor pentru menținerea stilului de viață activă
- s-a demonstrat clinic că ajută sănătatea pielii și blanei
- conține proteine de înaltă calitate din somon

Ingrediente:

somon* (18%), proteine uscate de somon*, orez* (18%), grăsimi de origine animală, făină de gluten de porumb*, amidon de porumb, făină de soia*, proteine de soia uscat*, praf de ouă*, bucăți de sfeclă de zahăr uscat*, săruri minerale, celuloză, grits, hidrolizat, ulei de semințe de soia, ulei de pește.

* surse de proteine

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 32,00 %
Carbohidrați 30,00 %
Conținutul de grăsime 21,00 %
Umiditate 8,00 %
Cenușă 7,00 %
Fibre alimentare 2,00 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR