Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Pro Plan
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Gestație / Lactație
Performanță
Numai cu pește
mai mult...
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Avand drept ingrediente principale carne sau peste si orez de inalta calitate si fara a contine coloranti sau conservanti – PRO PLAN este o hrana completa, atent formulata pentru a-ti ajuta cainele sa se bucure de protectie naturala pe toata durata vietii.

Stiinta din spatele PRO PLAN

Pe masura ce cainii trec din stadiul de pui de caine in cel de senior, corpurile lor sufera schimbari extraordinare. Acesta este motivul pentru care nutritionistii de la PRO PLAN® au conceput trei formule inovative pentru cele trei stadii majore de viata: Pui de caine, Adult si Senior.

Fiecare reprezinta rezultatul anilor de cercetare si deceniilor de competenta acumulata si au fost proiectate special pentru a fi adresate necesitatilor cainelui tau, indiferent de varsta sa.

PRO PLAN® Puppy cu OPTI START®, Realizat cu colostru, bogat in anticorpi naturali, gasiti in primul lapte al mamei, care s-au dovedit* a consolida raspunsul imun si a ajuta la intarirea protectiei primite de la mama. De asemenea, echilibreaza bacteriile bune si rele de la nivelul intestinului puiului de caine, pentru a-l ajuta sa reziste la afectiunile obisnuite.

PRO PLAN® Puppy -In ceea ce priveste nutritia, puii de caine au, ca si copiii, cerinţe specifice, mai ales într-o perioadă atat de critică a vieţii.

Primele 5 luni de viata reprezinta o perioadă cruciala în dezvoltarea sistemului imunitar al puilor de caine. In timpul primelor saptamani de viata, acestia primesc anticorpi din laptele matern, care ii protejează de infectii, dar titrurile acestor anticorpi scad in momentul intarcarii, cand incepe sa se dezvolte sistemul imunitar propriu.

Acest sistem imunitar propriu elaboreaza pentru inceput cantitati mici de anticorpi, care se vor mari pe masura ce trece timpul. Dar, intre momentul intarcarii şi maturitatea completa a sistemului imunitar, puiul de caine prezinta un „deficit de imunitate”.

Acest deficit poate dura pana la varsta de 5 luni, facandu-l mai vulnerabil fata de infectii si tulburari digestive. Pentru a-l ajuta in aceasta perioadă, nutritionistii si medicii veterinari de la Purina au dezvoltat OPTI START® pentru gama PRO PLAN® Puppy.

PRO PLAN® Adult cu PRO BIFIDUS, care reprezinta o sursa exceptionala de prebiotice, care s-au dovedit a spori actiunea bifidobacteriilor in sensul unui mai bun echilibru al microflorei intestinale.

PRO PLAN® Adult -O microflora echilibrata este esentiala pentru o digestie optima si,la fel ca si in cazul oamenilor, tractusul digestiv al cainilor sanatosi contine miliarde de bacterii, atat “bune” (cele care sunt folositoare) cat si “rele”. Intrucat bacteriile care traiesc in intestinul cainilor joaca un rol important in mentinerea sanatatii acestora, echipa noastra de veterinari si nutritionisti a cercetat in mod extensiv sanatatea de la acest nivel si cum poate nutritia consolida echilibrul microflorei intestinale.

Majoritatea dietelor PRO PLAN® Adult (Adult Small Original, Adult Original, Adult Digestion, Adult Large Robust, Adult Large Athletic) contin PRO BIFIDUS.

PRO PLAN®Senior7+cu ANTIAGE™, conține un amestec exclusiv de nutrienti care este dovedit pentru a spori vigilența și claritate mentală. Cainele tau va fi mult mai atent și receptiv la mediul său, rezultând într-o legătură mai puternică între voi.

În plus, există și o gamă de recompense pentru câini Pro Plan, iar câinii le adoră.  

În oferta Petissimo cu siguranță veți regăsi sortimentul de hrana uscată PRO PLAN potrivită câinelui dvs.

mai mult...