Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Royal Canin
Special
Hrană dietetică (Light)
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Igienă bucală
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Timp de peste 50 de ani, echipele de cercetători a Royal Canin, printre care și nutriționiști în domeniul animalelor de companie, au petrecut nenumărate ore studiind cerințele nutriționale ale pisicilor și câinilor, pentru a înțelege rolul vital al nutriției în menținerea unui stil de viață sănătos. De aceea, fiecare dintre sortimentele Royal Canin include cel puțin 50 de nutrienți, adaptate cerințelor unice ale fiecărui animal de companie.

Într-o industrie care continuă să se adapteze la tendințele actuale, misiunea Royal Canin rămâne aceeași: să ofere cea mai precisă soluție nutrițională pentru nevoile de sănătate ale câinilor și pisicilor cu hrana pentru câini și pentru pisici Royal Canin.

Hrana pentru câini Royal Canin vine într-o varietate de opțiuni, inclusiv hrană umedă pentru câini, hrană uscată pentru câini și unele dintre cele mai bune recompense pentru câini

Un profil optim al hranei este determinat pentru câini, atât pe baza orientărilor standard pentru fiecare specie, cât și pe baza observațiilor separate efectuate pentru fiecare rasă, vârstă, stil de viață, nivel de sensibilitate și stare de sănătate. Pe lângă nutrienții măsurați cu precizie, noile abordări iau în considerare și factorii de percepție, precum forma, dimensiunea și textura crochetelor, adaptate la forma și dimensiunea maxilarelor animalelor de companie.

Nutriție adaptată câinilor de rasă - Gama Breed Health Nutrition

Animalele de rasă sunt unice prin natura lor. De aceea, Royal Canin câini din familii de diferite rase și a dezvoltat formule nutriționale adaptate pentru a le susține cerințele specifice de sănătate.

De exemplu, Labrador Retrieverii au tendința de a mânca rapid și de a nu-și mesteca hrana. Forma specială ajută la reducerea vitezei cu care mănâncă aceștia. 

Nutriție adaptată taliei câinilor - Royal Canin Size Health Nutrition

Câinii pot avea talii foarte diferite, de la micuțul Chihuahua până la uriașul Dog German.  

Gama Royal Canin Size Health Nutrition a fost adaptată special pentru câinii din toate taliile, începând cu câini de talie mică,  câini de talie medie,  câini de talie mare și  câini de talie uriașă. Sortimentele din această gamă sunt create pentru a se potrivi cu diferitele dimensiuni ale maxilarelor, niveluri de energie, viteze de creștere, speranță de viață și comportamente. 

Nutriție adaptată vârstei câinilor

Pe măsură ce câinii ajung la stadiul adult și, în cele din urmă, la senioritate, nutriția de calitate rămâne esențială pentru o stare de sănătate optimă. Aportul de energie necesar trebuie adaptat nivelului lor de activitate, care poate fi adesea afectat de problemele de sănătate legate de vârstă. Un animal de companie artritic, de exemplu, se va deplasa mai puțin și, astfel, va consuma mai puțină energie.

Hrana uscată Royal Canin adaptată câinilor seniori este gustoasă, ușor de rehidratat și conține un amestec de fibre pentru a susține funcția digestivă. Nivelul adaptat de fosfor susține sănătatea renală a câinilor în vârstnici.

Nutriție adaptată stilului de viață 

Animalele de companie pot avea stiluri de viață foarte variate.  Unii câini sunt foarte activi, iar alții trăiesc în zone urbane. Câinii care trăiesc în mediul urban pot suferi de stresul dat de aglomerație, pot avea o activitate fizică redusă sau pot dispune de mai puțin spațiu decât cei care trăiesc în zone mai rurale. De exemplu, crochetele Relax Care Canine Care este o hrană echilibrată, conținând anumite substanțe nutritive, în special o moleculă de tip proteină activă, recunoscută pentru proprietățile sale calmante, care îți va ajuta câinele să se simtă relaxat într-un mediu agitat sau aflat în schimbare.

Nutriție adaptată sensibilităților câinilor - Canine Care Nutriton

Hrana unui câine trebuie să susțină permanent sănătatea și starea de bine a animalului. Anumiți nutrienți pot fi introduși în hrana animalului tău de companie, cu beneficii pentru funcția digestivă și cea urinară, sănătatea pielii și blănii și multe altele. Formula Dermacomfort Canine pentru câini este îmbogățită cu acizi grași Omega-3 și Omega-6, EPA, DHA și GLA pentru sănătatea blănii și pentru prevenirea iritațiilor pielii.

Dacă câinele dvs. are probleme de sănătate specifice, la Petissimo veți găsi și produse Royal Canin Veterinary Diets pe care medicul veterinar le poate prescrie. Veți găsi soluții care vizează o serie de probleme de sănătate, inclusiv: gastrointestinale, urinare, greutate, dentare, stres, mobilitate, suport renal și multe altele.

Cumpărați hrana pentru câini Royal Canin din oferta Petissimo pentru a vă răsfăța cel mai bun prieten cu o hrană delicioasă și sănătoasă.

mai mult...