Royal Canin Mini Indoor Puppy
Royal Canin Mini Indoor PuppyRoyal Canin Mini Indoor PuppyRoyal Canin Mini Indoor PuppyRoyal Canin Mini Indoor Puppy

Royal Canin Mini Indoor Puppy
În curând un nou aspect și formulă îmbunătățită.

Royal Canin MIni Indoor Puppy este o hrană uscată completă pentru căței de rase mici cu stil de viață sedentar. Hrană ideală pentru câinii sub vârsta de 10 luni și greutate maximă de 10 kg.

detalii despre produs
Preț brut: de la 19.09 Lei
Evaluare: 4.5 / 18 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin Mini Indoor Puppy 0,5 kg

Royal Canin Mini Indoor Puppy 0,5 kg

0,5 kg
Preț: 19.09 Lei (38.18 Lei / kg)
0.2 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Royal Canin MIni Indoor Puppy este o hrană uscată completă pentru căței de rase mici cu stil de viață sedentar. Hrană ideală pentru câinii sub vârsta de 10 luni și greutate maximă de 10 kg.

Caracteristici:

Tot mai mulți oameni preferă liniștea momentelor petrecute în casă. Cei care își petrec mult timp acasă împreună cu animalele lor de companie, trebuie să le ofere și acestora o dietă specială, ajustată unui stil de viață relaxat și sedentar. Altfel acestea pot suferi de probleme digestive sau pot deveni obeze.

Compoziția mâncării Royal Canin Mini Indoor Puppy a fost special concepută pentru a nu irita tractul digestiv sensibil al cățeilor de rase mici (maxim 10 kg): conține proteine LIP ușor de digerat și are un nivel de fibre ajustat la cerințele cățeilor care își petrec majoritatea timpului în casă și au nivel de activitate redus (plimbări scurte sau rare). Aceste ingrediente, în combinație cu surse de carbohidrați de calitate înaltă sprijină digestia și reduc volumul și mirosul fecalelor.

Complexul exclusivist de antioxidanți plus prebioticele precum fructo-oligozaharide sau hidrolizatul de drojdie ce e sursă de mannan-oligozaharose pot întări sistemul natural de apărare al organismului. Acizii grași Omega-3 sprijină sănătatea pielii și intensifică strălucirea blănii. În plus, complexul special de vitamine, minerale și oligoelemente e special formulat pentru cerințele cățelușilor și aceștia vor avea astfel parte de o nutriție completă în timpul creșterii.

Crochetele delicioase sunt ușor de mestecat chiar și de către cățeluși și oferă mâncării un nivel ridicat de acceptanță. În timpul mestecării, fosfatul de sodiu neutralizează calciul din salivă, responsabil de formarea tartrului. O hrană modernă și funcțională pentru câinii mici cu cerințe mari!

Ingrediente:
Proteine de pasăre deshidratate, orez, grăsimi animale, porumb, făină de porumb, gluten de grâu*, pulpă de sfeclă, proteine animale hidrolizate, minerale, gluten de porumb, ulei de soia, ulei de pește, fructo-oligozaharide, drojdie hidrolizată (sursă de manno-oligozaharide și beta-glucan) (0,30%), ulei de alge, Schizochytrium sp. (sursă de DHA), suc de yucca schidigera

Aditivi / kg:

- Aditivi nutritivi: Vitamina A: 25000 UI, Vitamina D3: 1200 UI; Vitamina E: 490 mg; E1 (fier): 38mg, E2 (iod) 3,8mg; E4 (cupru): 12mg; E5 (mangan): 49mg; E6 (zinc): 103mg; E8 (seleniu) 0,06mg

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 27,00 %
Uleiuri si grasimi crude 18,00 %
Cenușă brută 7,90 %
Celuloză brută 1,50 %
DHA 0,17 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR