Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Royal Canin Maxi Ageing 8+
Promoțiechiar
-10%
Royal Canin Maxi Ageing 8+
Royal Canin Maxi Ageing 8+
Royal Canin Maxi Ageing 8+
Royal Canin Maxi Ageing 8+
Royal Canin Maxi Ageing 8+
Royal Canin Maxi Ageing 8+
Royal Canin Maxi Ageing 8+

Royal Canin Maxi Ageing 8+

 Royal Canin Maxi Ageing 8+  este o hrană completă special concepută pentru câinii seniori de talie mare, cu greutatea cuprinsă între 26 și 44 kg și vârsta peste 8 ani.

detalii despre produs
Preț brut: de la 360.36 Lei ? de la 324.33 Lei
Evaluare: 4.9 / 112 Citirea tuturor părerilor (0)
-10 %Royal Canin Maxi Ageing 8+ 15 kg

Royal Canin Maxi Ageing 8+ 15 kg

15 kg
Preț: 360.36 Lei (24.02 Lei / kg)? Preț promoțional: 324.33 Lei (21.62 Lei / kg) Bugetul zilnic: 9.97 Lei8.97 Lei?
3.34 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stocPachete promoționale
Informațiile produsului
Analiză tipică

 Royal Canin Maxi Ageing 8+  este o hrană completă special concepută pentru câinii seniori de talie mare, cu greutatea cuprinsă între 26 și 44 kg și vârsta peste 8 ani.

Caracteristici:

Câinele dumneavoastră de talie mare trece prin multe transformări acum, după ce a atins maturitatea deplină și, treptat ar putea să apară primele semne de îmbătrânire.

Este deosebit de important să adaptați hrana la specificul acestei etape de viață, pentru a susține sănătatea generală și buna condiție fizică a câinelui dumneavoastră aflat la vârsta senioratului.

ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ este recomandată câinilor cu greutatea cuprinsă între 26 - 44 kg, fiind concepută în mod special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale câinelui dumneavoastră de talie mare.

La această vârstă, câinii de talie mare au o tendință mai pronunțată de a deveni supraponderali, deoarece sunt mai puțin activi decât în trecut și, prin urmare, nu mai consumă la fel de multă energie. De aceea, este important să gestionați eficient doza zilnică de hrană pe care o oferiți câinelui dumneavoastră, astfel încât acesta să se bucure de confort la vârsta senioratului.

Această formulă include proteine de calitate superioară, precum L.I.P., recunoscute pentru digestibilitatea lor ridicată, precum și un conținut echilibrat de fibre alimentare care contribuie la menținerea sănătății colonului.

Beneficii:

Atenuează efectele îmbătrânirii

Formulă concepută pentru a sprijini îmbătrânirea sănătoasă la câinii de talie mare. Conține EPA, DHA și un complex exclusiv de antioxidanți care ajută la neutralizarea radicalilor liberi

Suport osteo-articular

Formulă concepută pentru a sprijini sănătatea oaselor și articulațiilor câinilor de talie mare, supuse unui stres mai mare datorită greutății corporale.

Toleranță digestivă

Asigură o digestie optimă datorită rețetei exclusive, cu un conținut adaptat de proteine de calitate superioară și un aport echilibrat de fibre alimentare.

Ingrediente:

Compoziție: proteine de pasăre (uscate), orez, grăsimi animale, grâu, făină de grâu, proumb, gluten de porumb, proteine animale (hidrolizate), izolat de proteine vegetale*, sfeclă, lignoceluloză, ulei de pește, minerale, ulei de soia, drojdie, roșii (sursă de licopen), fructo-oligozaharide, psyllium (semințe și păstăi), hidrolizat din crustacee (sursă de glucozamină), ulei de limba mielului, făină din petale de gălbenele (sursă de luteină), hidrolizat din cartilaj (sursă de condroitină).

* L.I.P.: proteine special selectate, foarte ușor de digerat cu valoare biologică ridicată.

Aditivi nutriționali: vitamina A (29.000 UI/kg), vitamina D3 (800 UI/kg), E1 [fier] (41 mg/kg), E2 [iod] (4.1 mg/kg), E4 [cupru] (13 mg/kg), E5 [mangan] (53 mg/kg), E6 [zinc] (134 mg/kg), E8 [seleniu] (0,09 mg/kg).

Aditivi tehnologici: clinoptilolit de origine sedimentară: 10 g

Aditivi senzoriali: Extract de ceai (sursă de polifenoli) (150 mg/kg)

Conservanți, antioxidanți.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 27,00 %
Conținutul de grăsime 17,00 %
Cenușă brută 5,80 %
Celuloză brută 2,90 %
EPA + DHA 4,0 g/kg
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR