Royal Canin Maxi Digestive Care
Royal Canin Maxi Digestive CareRoyal Canin Maxi Digestive CareRoyal Canin Maxi Digestive CareRoyal Canin Maxi Digestive CareRoyal Canin Maxi Digestive Care

Royal Canin Maxi Digestive Care
DESIGN AMBALAJ SCHIMBAT

Royal Canin Maxi Digestive Care este o hrană completă pentru câini de talie mare cu sistem digestiv sensibil, cu acizi grași Omega-6 pentru blană lucioasă, glucozamină pentru oase și articulații și proteine L.I.P ușor de digerat.

detalii despre produs
Preț brut: de la 241.20 Lei
Evaluare: 4.8 / 16 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin Maxi Digestive Care 10 kg

Royal Canin Maxi Digestive Care 10 kg

10 kg
Preț: 241.20 Lei (24.12 Lei / kg)
2.48 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Royal Canin Maxi Digestive Care este o hrană completă pentru câini de talie mare cu sistem digestiv sensibil, cu acizi grași Omega-6 pentru blană lucioasă, glucozamină pentru oase și articulații și proteine L.I.P ușor de digerat.

Tractul gastro-intestinal și pielea sunt două zone foarte sensibile ale organismului câinilor și, sub anumiți factori externi, pot avea reacții de hipersensibilitate. O dietă neechilibrată sau o schimbare a condițiilor de viață pot de asemenea cauza sensibilitatea. Dar și câinii sportivi cu articulațiile supuse unui efort crescut au nevoie de o dietă specială.

Royal Canin Maxi Digestive Care este perfect ajustată la cerințele nutriționale ale câinilor de talie mare cu sistem digestiv sensibil. Hrana conține proteine L.I.P ușor de digerat și fibre atent selectate care contribuie la echilibrarea florei intestinale și la îmbunătățirea calității excrementelor. În plus, Royal Canin Reis include orez ca sursă unică de amidon. Astfel ajută la reglarea digestiei.

Glucozamina din hrană sprijină regenerarea și elasticitatea condrocitelor (celulele cartilaginoase). Astfel ajută la menținerea sănătății oaselor și a cartilajelor câinilor de talie mare.

Acizii grași valoroși Omega-6 din uleiul de limba mielului pot fi preluați doar prin alimentație și contribuie pozitiv la sănătatea pielii și blănii protejatului dumneavoastră.

Royal Canin Maxi Digestive Care pe scurt:

 • Hrană completă pentru câini adulți (începând cu luna a 15-a) de talie mare(26 - 45 kg), cu sistem digestiv sensibil
 • Orez ca sursă unică de amidon (100%):ajută la reglarea digestiei
 • Stimulează motilitatea gastrică și intestinală:fibrele dietetice din sfeclă previn procesele de fermentare excesive
 • Cu proteine L.I.P. ușor de digerat:proteine cu garantat minim 95% digerabilitate
 • Menține constant nivelul de zahăr din sânge:psyllium-ul întârzie absorbția glucozei din intestine în sânge și astfel previne instaurarea prematură a senzației de foame
 • Cu acizi grași Omega-6 din uleiul de limba-mielului:sprijină sănătatea pielii și blănii câinelui dumneavoastră
 • Protejează oasele și articulațiile:glucozamina sprijină regenerarea celulelor din cartilaje și îmbunătățește elasticitatea
 • Cu acizi grași Omega-3 din pește și ulei de soia:efect antiinflamatoriu, îmbunătățesc performața atletică și aportul de oxigen către creier
 • Întărește sistemul imunitar:mannan-oligozaharidele pot bloca germenii patogeni din intestine și întăresc sistemul local de apărare din intestine
 • Cea mai înaltă acceptanță:nutrienți selectați cu grijă și protecție naturală a aromei
 • Potrivită și pentru câini mofturoși:mărimea, forma și structura boabelor facilitează hrănirea

Ingrediente:
orez, proteine de pasăre (uscate), gluten de porumb, grăsime de pasăre, gluten de porumb, proteine animale (hidrolizate), pulpă uscată de sfeclă, izolat de proteine vegetale*, lignoceluloză, minerale, ulei de pește, ulei de soia, psyllium (coji și semințe), drojdie hidrolizată (sursă de mannan-oligozaharide), ulei de limba-mielului, hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină), hidrolizat de cartilaj (sursă de condroitină). 
* L.I.P.: proteine selectate, ușor de digerat, cu valoare biologică înaltă

Aditivi
Aditivi nutriționali:
vitamina A (12.900 IE/kg), vitamina D3 (600 IE/kg), E1 [fier] (44 mg/kg), E2 [iod] (3,4 mg/kg), E4 [cupru] (8 mg/kg), E5 [mangan] (57 mg/kg], E6 [zinc] (187 mg/kg), E8 [seleniu] (0,07 mg/kg), conservanți, antioxidanți.

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 28,00 %
Uleiuri si grasimi crude 18,00 %
Cenușă brută 6,00 %
Celuloză brută 2,90 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR