Royal Canin Sporting Life Endurance 4800

Royal Canin Sporting Life Endurance 4800

Hrana Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 este una completă cu un conţinut energetic foarte ridicat, special formulată pentru câini implicaţi în activităţi susţinute şi/sau intense. Ajută la creşterea performanţei.

detalii despre produs
Performanță
Preț brut: de la 268.69 Lei
Evaluare: 4.9 / 21 Citirea tuturor părerilor (1)
Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 13 kg

Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 13 kg

13 kg
Preț: 268.69 Lei (20.67 Lei / kg)
2.77 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: gratuit
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrana Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 este una completă cu un conţinut energetic foarte ridicat, special formulată pentru câini implicaţi în activităţi susţinute şi/sau intense. Ajută la creşterea performanţei.

Plimbări cu bicicleta, ski, vânătoare, maratoane sau muncă intensă: dacă prietenul dumneavoastră patruped e supus constant la perioade lungi de activitate fizică, trebuie să îi oferiți o mâncare special ajustată. Datorită tensiunii continue asupra mușchilor și articulațiilor precum și a metabolismului mai activ decât a câinilor sedentari, este necesar un aport optimizat de calorii și nutrienți.

Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 a fost formulată de experți special pentru câini activi care sunt supuși laperioade lungi și intensive de activitate fizică pentru a le îmbunătăți performanța. Această hrană uscată are un nivel ridicat de carbohidrați (30%), care îi oferă câinelui energie suficientă pentru a face față activității sportive sau muncii intense și pentru a avea putere și rezistență. În plus, conținutul mare de proteine (23%) din ENDURANCE 4800 ajută la absorbția oxigenului și menține masa musculară.

Complexul de nutrienți „Sportperformance+“ are o formulă specială ce sprijină bunăstarea generală și vitalitatea: glucozamina și condroitina sprijină sănătatea oaselor și articulațiilor. Ingrediente precum FOS și Psyllium precum șiproteinele L.I.P. ușor de digerat sprijină sănătatea florei intestinale. În plus Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 conține antioxidanți precum beta-caroten, vitamina E și luteină, care protejează organismul împotriva radicalilor liberi.

Crochetele delicioase și ușor de mestecat cresc nivelul de acceptanță al mâncării și oferă deci soluția alimentară perfectă pentru prietenul dumneavoastră patruped . Ronțăială distractivă și "energie de durată." - combinate într-un singur aliment pentru câinii sportivi și de muncă!

Prezentare pe scurt a caracteristicilor alimentului:

 

  • Hrană completă pentru câini adulți
  • Rețetă ajustată pentru câinii care sunt supuși la perioade îndelungate de activități sportive sau muncă intensă
  • Complex „Sportperformance+“: adaptat câinilor cu cerințe ridicat de energie și nutrienți
  • Nivel ridicat de carbohidrați (30%): nivel caloric ridicat pentru putere și rezistență maximă
  • Antioxidanți: vitamina E, beta-carotenul și luteina protejează împotriva radicalilor liberi
  • Digestie sănătoasă: proteine L.I.P de calitate înaltă, ușor de digerat, FOS și Psyllium pentru întărirea florei intestinale
  • Mix de substanțe vitale: amestec echilibrat de vitamine, fier, iod, zinc și seleniu pentru efort fizic ridicat
  • Acceptanță ridicată: crochete delicioase ușor de mestecat

Ingrediente
proteine de pasăre (uscate), grăsimi animale, orez, izolat de proteine vegetale*, proteine animale (hidrolizate), pulpă de sfeclă, lignoceluloză, ulei de pește, minerale, ulei de soia, Psyllium (semințe și păstăi; 1%), făină din petale de tagetes (sursă de luteină), hidrolizat de drojdie (sursă de mannan-oligozaharide (0,2%)), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină), cartilaj hidrolizat (sursă de condroitină).
* L.I.P.: proteine special selectate cu valoare biologică ridicată

Aditivi
Aditivi nutriționali:
vitamina A (22.300 IE/kg), vitamina D3 (1.000 IE/kg), vitamina E (700 mg/kg), fier (48 mg/kg), iod (4,8 mg/kg), cupru (15 mg/kg), mangan (62 mg/kg), zinc (187 mg/kg), seleniu (0,09 mg/kg).
Aditivi tehnologici:
Clinoptilolit de origine sedimentară (10 g/kg), antioxidanți.

 

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 32,00 %
Uleiuri si grasimi crude 30,00 %
Cenușă brută 8,30 %
Celuloză brută 2,00 %
Luteină 15,5 mg/kg
β-carotină 2,3 mg/kg
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR
Expeditor: Stefan
Evaluare:
2021.01.20. 20:04
O mancare uscata foarte buna, recomand tuturor royal canin. Din pacate sacul nu are zipsystem asa cum arata in poza.