Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Trovet
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Hipoalergică
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni renale
Diabetică
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Afecţiuni hepatice
Igienă bucală
mai mult...
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Hrana pentru câini Trovet este o hrană specializată pentru animalele de companie care suferă de anumite afecțiuni, cum ar fi afecțiuni ale vezicii urinare, rinichilor, ficatului și digestive, hipersensibilitate sau animale de companie predispuse la obezitate. Un lucru care face ca hrana pentru câini Trovet să fie unică este utilizarea dietelor cu o singură proteină, cum ar fi TROVET Unique Protein. Trovet oferă hrană pentru câini care constă într-o singură sursă de proteine, cum ar fi: vânat, insecte, iepure, curcan, prepeliță sau cal. Aceste surse de proteine nu se găsesc, de obicei, în hrana comercială pentru animale de companie.

Pentru a asigura o calitate și o compoziție nutrițională constantă și premium, toate produsele Trovet sunt dezvoltate exclusiv de către medicii veterinari. 

Gama TROVET constă, în principal, în hrană dietetică destinate câinilor cu afecțiuni specifice, cum ar fi boli ale vezicii urinare, gastrointestinale sau hepatice. O dietă TROVET adecvată poate fi selectată în funcție de diagnosticul medicului veterinar. 

Alături de acestea, TROVET are o gamă largă de diete hipoalergenice pentru câinii cu (posibilă) hipersensibilitate alimentară.  O dietă hipoalergenică conține cât mai puține ingrediente posibil, pentru a minimiza șansele de apariție a unei alergii. Toate variantele de hrană dietetică hipoalergenică TROVET pot fi administrate pe viață. Toate dietele hipoalergenice TROVET se bazează pe o singură sursă de proteine (animale) și o singură sursă de carbohidrați (cu excepția TROVET Exclusion) și conțin toți nutrienții esențiali în cantități optime.

TROVET oferă, de asemenea, hrană de menținere pentru câini adulți și căței, dar și lapte praf pentru căței.  

Hrana pentru câini Trovet, indiferent de gust, are multe caracteristici comune: 

- Gamă extinsă de hrană de calitate

- Sortimente pentru câini, pisici, iepuri și porcușori de Guineea

- Dezvoltată în colaborare cu medicii veterinari

- La prețuri accesibile

- Numai ingrediente de înaltă calitate

- Fără coloranți și arome chimice

Toate produsele TROVET sunt dezvoltate pe baza cunoștințelor recente în domeniul nutriției și conțin numai ingrediente de înaltă calitate și nu conțin parfumuri, arome și potențiatori de gust artificiali. Produsele TROVET îndeplinesc cerințele de calitate ale medicilor veterinari de peste 30 de ani, iar TROVET poate fi numit pe bună dreptate un brand cu experiență și utilizatori mulțumiți pe termen lung.

Petissimo oferă o gamă largă de hrană pentru câini TROVET, atât hrană uscată, cât și hrană umedă pentru câini Trovet

Alegeți hrana pentru câini TROVET din oferta Petissimo pentru a vă menține cel mai bun prieten sănătoasă.

mai mult...