Dr. Kelen PetMED - Spray pentru ArticulațiiDr. Kelen PetMED - Spray pentru Articulații

Dr. Kelen PetMED - Spray pentru Articulații

Dr. Kelen PetMED - Spray pentru articulații excelent pentru prevenire și tratament adjuvant al problemelor reumatice la câini și pisici.

detalii despre produs
Preț brut: de la 37.89 Lei
Dr. Kelen PetMED - Spray pentru Articulații 100 ml

Dr. Kelen PetMED - Spray pentru Articulații 100 ml

100 ml
Preț: 37.89 Lei
0.39 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Dr. Kelen PetMED - Spray pentru articulații excelent pentru prevenire și tratament adjuvant al problemelor reumatice la câini și pisici.

Caracteristici:

- Spray pentru articulații pentru câini și pisici care conține MSM, glucozamină și boswellin natural, excelente pentru prevenire și tratament adjuvant al problemelor reumatice.

- Mentolul și camforul oferă analgezic local, antiinflamator și ameliorare imediată. 

- Artrita este o boală dureroasă la câini și pisici, care reduce semnificativ calitatea vieții, dar care poate fi prevenită și ameliorată.

- Cu ajutorul medicilor veterinari: toate produsele Dr. Kelen PetMED sunt dezvoltate de propria echipă de dezvoltare farmaceutică cu ajutorul medicilor veterinari.

- Piele sensibilă: produsul Dr. Kelen PetMED poate fi folosit pe toate tipurile de blană și piele.

- Herbal system: o combinație optimă de extracte de plante și uleiuri, care formează o sinergie specială și se consolidează reciproc.

- Fără conservanți: toate produsele Dr. Kelen PetMED sunt fabricate fără conservanți. Termenul de valabilitate este asigurat prin mijloace naturale.

- Fără coloranți: culoarea este asigurată de ingrediente naturale pe bază de plante, nu se utilizează coloranți artificiali.

- Fără teste pe animale: nu au fost și nu vor fi efectuate teste pe animale pentru produsele și materiile prime utilizate.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR